Bahadır Ailesi İftar Verdi

Baha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır Çamlıca Mahallesinde bulunan Taş ocağında iftar verdi.

Bahadır Ailesi İftar Verdi


Bahadır’ın verdiği iftara MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP Sakarya Milletvekili Adayı M. Levent Bülbül, MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kadın Kolları, AK Parti Milletvekili Adayı Ali İnci, MHP ve AKP Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Daire Amirleri, Muhtarlar, İş Adamları, esnaflar, Baha İnşaat Ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Bir Yemek Fabrikasının organizasyonu ile hazırlanan İftar sofrasına katılanlar oruçlarını açtılar. İftar sonu İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin dua etti.

Bahadır ailesi misafirleri ile yakından ilgilendi. Baha inşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır iftar programına katılan herkse ayarı ayrı teşekkürlerini ileterek Katılan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Doğa’nın içerisinde bir arada iftarlarını açan davetliler içilen çaylar eşliğinde sohbet ederek geceyi sonlandırdı.

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Muhammet Levent Bülbül, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğluiftar sofrasına katılan vatandaşları dolaşarak tek tek selamladı. AKP Milletvekili Ali İnci’de yakını ile birlikte vatandaşları selamladı.

Gecenin sonunda Baha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve ailesi iftara gelen herkesi tek tek yolcu etti.









Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184