BARON VE ÇETESİ HENDEK’TE YAKALANDI

Hendek Emniyeti, Hastaneden kaçırılan uyuşturucu baronunu çete üyeleri ile birlikte yakaladı.

BARON VE ÇETESİ HENDEK’TE YAKALANDI


İzmit Kandıra F Tipi Cezaevi'nde cinayet, uyuşturucu ve organize suçlar gibi pek çok suçtan hükümlü olan ve kesinleşmiş 277 yıl hapis cezası bulunan uyuşturucu baronu A.Ö., tedavi için getirildiği İzmit Seka Hastanesinden çete üyeleri tarafından dün kaçırılmıştı.

Tedavi için dün İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne Üroloji Polikliniği'ne getirilen A.Ö., çete üyelerinin kargaşa yaratması sonucu birinci kattaki polikliniğin penceresinden atlayarak kendisini bekleyen çete üyeleri ile birlikte kaçmış, kaçış sırasında çıkan çatışmada bir Jandarma yaralanmıştı.
Firar sonrası başlatılan operasyonda uyuşturucu baronunun kaçmasına yardım eden üç kişi yakalandı.

Hendek Polisinden kaçamadılar

Her yerde aranan firari uyuşturucu baronu ve çete üyeleri Hendek Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yakalandı. Hendek’te uygulama yapan Polis ekipleri tarafından durdurulan Ö. ve 4 adamının bulunduğu otomobilde bulunan çete üyeleri yakalanacaklarını anlayınca Polise silah çekti.
Yaşanan kargaşa sonrası Hendek Polisi A.Ö., çete üyeleri N.A., E.K., S.B. ve M.E. yakalanarak gözaltına alındı.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen baron ve çete üyeleri yapılan kontrollerin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Uyuşturucu baronu Ö.'nün 3 yıl önce Ankara'da da tedavi için getirildiği hastanede kaçma girişiminde bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2016, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184