BAŞ MEMUR ZAHİT ŞAN’A VEDA YEMEĞİ

Hendek Adliyesi, Cezaevinin büyük değeri olan baş memur Zahit Şan’a Veda Yemeği verdi.

BAŞ MEMUR ZAHİT ŞAN’A VEDA YEMEĞİ


Hendek Adliyesi 32 yıldır Hendek Cezaevinde görev yapan emektar Baş memur Zahit Şan’ın rotasyon nedeniyle zorunlu olarak Bolu’ya tayin olmasının ardından veda yemeği programı düzenledi.

Bayraktepe sosyal tesislerinde Baş memur Zahit Şan için verilen veda yemeğine Cumhuriyet Baş Savcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Cumhuriyet Savcıları, Düzce’ye tayin olan Savcı Ekrem Güven, Avukatlar, Adliye Personeli ve Cezaevi personeli katıldı.

Yemeğin ardından Düzce’ye atanan Savcı Ekrem Güven, Hendek Adliyemizde görev yapan Cezaevi savcısı Arif Uslu ve Avukat Gökhan Bilgin, Bolu’ya tayin olan Baş Memur Zahit Şan’a Hendek’te yaptığı başarılı görevinin ardından yeni görev yerinin hayırlı olması temennilerinde bulunarak plaket takdim ettiler.

32 yıldır Hendek’te hizmet etmenin gururunu yaşadığını ifade eden Baş Memur Zahit Şan “ Böyle anlamlı bir günde hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu güne kadar Cezaevimizde eğitim ve kültür adına yaptığımız faaliyetleri, aynı şekilde yeni görev yerimizde de devam ettireceğiz. Hendek’ten ayrılacak olmam üzüntü verici. Böyle güzel bir ortamda çalışmaktan ve hizmet etmekten onur duyuyorum. Böyle güzel bir geceyi düzenleyen Baş Savcımıza, Savcılarımıza, Avukatlarımıza, Adliye personelimize çok teşekkür ederim” dedi.

Hendek Cezaevinde yatan hükümlüler Baş memurun tayin olmasından dolayı büyük üzüntü duydukları öğrenilirken, uzun yıllar Hendek’te başarılı çalışmaları ile adından sık sık bahsettiren ve zorunlu tayin olan Baş Memur Zahit Şan’ı kaybetmenin üzüntüsünü de yaşadıkları belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ayar
Mehmet ayar - 8 yıl Önce

evet ceza evi çok sevrr tterlersen yani paran varsa burda kahraman gibi göstermek olmaz ceza evinde paran varsa bu adam her işini görür hakkında da verilmiş çok dilekçe var ratosyon mu acaba sürgün mu ben hendek cezaevinde bir müddet kaldığımdan biliyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184