Başkan Babaoğlu´ndan 10 Kasım Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82'nci yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Başkan Babaoğlu´ndan 10 Kasım Mesajı

Büyük Önder

Başkan Babaoğlu’nda mesajında şu ifadelere yer verdi; Cumhuriyetimizin banisi, bağımsızlığımızın simgesi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 82’nci yıl dönümünde bir kez daha minnet, özlem ve rahmetle anıyoruz. Büyük Türk Milletinin her ferdi, bu topraklar üzerinde bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşıyorsa bunu başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın adı duyulmamış kahramanlarına ve aziz şehitlerimize borçluyuz.

Kahraman Türk Milleti

Bu topraklar şehitlerimizin kanlarıyla, milletimizin hürriyet sevdasıyla, anaların dualarıyla bizlere vatan olmuştur. Atamızın, silah arkadaşlarının ve kahraman Türk Milletinin kurtuluşa giden yolda yokluklar ve imkânsızlıklar içerisinde kurduğu Cumhuriyetimizin; temel ilke ve değerleri her daim yaşayacak ve yaşatılacaktır. Aziz Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyeti daha da ileriye taşımak, hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Kalbimizde

Büyük şahsiyetler; fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anılırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 82’nci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Büyük Atatürk sonsuza dek kalbimizde yaşayacaktır.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184