BAŞKAN PÜSKÜLLÜ BASINLA BULUŞTU

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendekli Basın mensupları ile bir araya geldi.

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ BASINLA BULUŞTU


Hendek Gençlik Merkezi Atlantis Kafede gerçekleşen toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Abdullah Bozalan, Hasan Altuntaş, Hasan Dikmen, Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Nedim Alkan, Bilal Deniz ve Medya Mensupları Ahmet Köse, Gürkan Özer, Orhan Topçu ve Emrah Kartal katıldı.

Çalışmalarımız devam ediyor

Basın mensuplarına toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’te yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, Merkez ve uzak mahallelerimizde asfalt ve yama çalışmalarımızı tamamladık. Hastane caddesindeki çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayacağız. Otopark ile ilgili çalışmalarımız var, biraz olsun trafik sorununa çözüm olsun diye şuan Rasimpaşa Cami’nin otoparkı ücretsiz olarak hizmete açıldı. Hendek Uludere Rekreasyon 2. Etap çalışmalarımız da devam edecek. Yoğun bir yaz dönemi geçirdik. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar “ Diyerek, basın mensuplarının da gördükleri eksikleri kendilerine bildirmelerini söyledi.

Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımıza güzel eserler bırakabilirsek ne mutlu

Başkan Püsküllü, basın mensuplarının özverili olarak çalıştıklarını belirterek, gördüğünüz eksiklikleri bizlere bildirmenizden memnun oluruz. Bizim göremediğimiz eksikler olabilir, bu konuda sizler de gece gündüz istediğiniz her saat bizlere ulaşabilirsiniz. Hendek hepimizin, hepimiz burada yaşıyoruz. Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımıza güzel eserler bırakabilirsek ne mutlu bize. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Püsküllü, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184