Başkan Püsküllü Hendekli Basın Mensupları İle Buluştu

Hendekli basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Başkan Püsküllü Hendekli Basın Mensupları İle Buluştu


Basın Mensuplarının bir araya geldiği kahvaltı programına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Hasan Altuntaş, Fen İşleri Müdürü Kamil Menteş, Uzak Mahalleler Koordinatörü Mahmut Nedim Alkan, Plan ve Proje Müdürü Tunahan Kuru, Hendekli Basın mensupları Ahmet Çileci, Hasan Öztürk, Mehmet Kavis, Ahmet Köse, Kadir Kazın, Serhat Koç, Orhan Topçu ve Gürkan Özer katıldı.

Yerel seçimlerde Aday Adayıyım

Başkan Püsküllü, öncelikle gündemi değerlendirerek, 2019 Yerel seçimlerinde kendisinin aday adaylığı konusunda basın mensuplarını bilgilendirdi. Başkan Püsküllü, demokratik ve güzel bir seçim dönemi geçireceklerini söyleyerek, kendisinin de aday adayı olduğunu ve mevcut belediye başkanlarının başvuru yapmalarına gerek duyulmadığı için şuan başvuru yapmadığını söyledi. Başkan Püsküllü, hedefimiz Hendek’imize her zaman en güzel hizmeti getirmektir. Hep birlikte Hendek’imizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmenin mücadelesi ile çalışacağız. Hendek 2019 Yerel seçimlerini inşallah en güzel şekilde geçirecektir dedi.

72 mahallenin bize bağlanmasıyla birlikte çalışmalarımız kat kat arttı

Başkan Püsküllü, konuşmasında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyleyerek, 72 mahallenin bize bağlanmasıyla birlikte çalışmalarımız kat kat arttı. Eksiklerimiz olabilir, elimizden geldiğince bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Yaz boyunca ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam etti. Bu yıl mahallelerimizde yapılan asfalt çalışmaları, stabilize bakım çalışmaları, kilit parke çalışmaları yaptık dedi.

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hendek’imizin tanıtımına büyük katkı sağladı

Başkan Püsküllü, konuşmasında, Hendek’te yapılan fuar da Hendek’imizin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, İlçemizde böyle geniş katılımlı bir fuarın yapılmasından gurur duyduk. Firmalarımız için de ürünlerini tanıtımında büyük katkı oldu. İnşallah önümüzdeki yıl daha geniş bir fuar olacaktır dedi.

Hendek’e ve Hendeklilere yakışır saha yaptık

Başkan Püsküllü, spora desteklerinden bahsederek, Atatürk Stadı’nda yapılan yenileme çalışmaları ile stadın çok güzel bir görünüme kavuştuğunu söyleyerek, Spora ve sporcularımıza elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Hendek’e ve Hendeklilere yakışır bir saha yaptık. İnşallah Sentetik sahamızı da düzenlediğimiz zaman orada da maçlar yapılabilir diyerek, belediyenin şuan yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Başkan Püsküllü, Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde ekiplerin çalışma yaptığını söyleyerek, Caddemizde geniş bir çalışma yaptık. Yaya kaldırımları, bordür çalışmaları yapıldı. Yağmur suyu problemi olan caddemizde bu konunun bir kısmını çözdük. Hala çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak çok güzel bir görünüme kavuşturacağız dedi.

Hendek’imizin daha çok hizmetlere ihtiyacı var

Başkan Püsküllü, 2018 yılının çok yoğun geçtiğini belirterek çalışmalar hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Başkan Püsküllü, imkanlarımız ölçüsünde yoğun çalışmalar yaptık. Yeşilyurt ve Çamlıca Mahallelerimizdeki çok amaçlı pazaryeri çalışmaları da tamamlanmak üzere, Çamlıca Pazaryerimizin çevre düzenlemesi yapılarak tamamlayacağız. Yeşilyurt Pazaryeri ile ilgili de inşallah yağmurlu havalar gelmeden pazarcı esnafımızın hizmetine açacağız. Hendek’imizin daha çok hizmetlere ihtiyacı var. Sosyal Hizmetlerimiz tarafından yürütülen yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ve bakım hizmetleri devam ediyor. Anlaşma yaptık ve ihtiyaç sahibi engelli ve yaşlı insanlarımızın da bakımlarını yapıyoruz. Bebek setlerimiz ve Hoş Geldin Bebek projelerimiz güzel bir şekilde devam ediyor dedi.

Başkan Püsküllü, toplantı sonrası basın mensuplarının soruları yanıtladı.


Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 15:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

millette para kalmadı pzarda harcasın saha yapılmış iş imkanı yaratılmamış proje diye sundukları ortada başkan incinin bıraktığı hendeğe hiç bir şey katamadın adının yanında bulunacak hiç bşr eserin yok sadece masada yönetici olarak kaldın

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184