BAŞKAN PÜSKÜLLÜ KEMALİYE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK

Hendek Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında gündem dışı konuşan Hendek Belediye Başkanı Kemaliye Mahallesi ile ilgili iki hafta sonra Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek proje hakkında bilgiler vereceğini dile getirdi.

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ KEMALİYE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK


Meclis toplantısında Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Kemaliye mahallesi Komisyon Başkanı Muhammet Üstündağ’a ve mahalle sakinlerine aralıksız takip etmelerinden dolayı teşekkür etmesinin ardından Mahalle ile ilgili arazi sahipleri ile bir salonda toplanarak proje hakkında durum değerlendirmesi yapacaklarını ifade etti.

Püsküllü proje ile ilgili bilgilendirme toplantısı sonrası raporu Komisyona bildireceklerini ve Vatandaşların isteği doğrultusunda hareket edeceklerini ifade etti.

Başkan Püsküllü toplantıda ayrıca D-100 karayolundan Muammer Sencer caddesine bağlantı kurulacak şekilde caddenin açılacağını dile getirdi.

Kemaliye Mahallesi Komisyon Başkanı Muhammet Üstündağ’da Başkan Püsküllü’ye teşekkür ederek mahalle sakinleri ile bir araya gelerek proje hakkında bilgi alarak, mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda Komisyon olarak ya tamam ya devam diyeceklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184