Başkan Püsküllü’den Meclis Üyelerine Veda Yemeği

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, beş yıllık görev süresini dolduran Hendek Belediye Meclis üyeleri ile veda yemeğinde biraraya geldi.

Başkan Püsküllü’den Meclis Üyelerine Veda Yemeği


Karadere Alabalık Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Başkan Püsküllü, beş yıl boyunca Hendek için hep birlikte güzel kararlara imza attıklarını belirterek, hepimiz Hendek’e hizmet etmek için seçildik ve uyum içerisinde Hendek’imiz için güzel çalışmalar yaparak bir dönemi tamamladık.

Belediye Meclisi olarak, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde güzel bir çalışma dönemi geçirdik.  İnanıyorum ki bizden sonra gelecek arkadaşlar da aynı hassasiyetle Hendek’e hizmet edeceklerdir. Beş yıllık süre içerisinde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Püsküllü ’nün adaletli ve hakkaniyetle çalıştığına hepimiz şahidiz

MHP Meclis Üyeliği ve grup sözcülüğünden istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne geçen Hüdaverdi Bahadır da, Başkan Püsküllü ile uyum içerisinde güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, Başkan Püsküllü'nün adaletli ve hakkaniyetle çalıştığına hepimiz şahidiz. Başarılı bir dönem geçirdik. Başkan İrfan Püsküllü ve Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyerek, Püsküllü'ye “Elif" yazılı tablo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184