Başkanlık Koltuğu Cemre ve Kayra’nın

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Yenimahalle Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Kayra Torun ve Cemre Şahin’e başkanlık koltuğunu emanet etti.

Başkanlık Koltuğu Cemre ve Kayra’nın

Projeleri Açıkladılar

23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Başkanlık koltuğunu devralan Kayra ve Cemre, birimlere talimatlar verdi. Görevi devralan Cemre Şahin; engelliler, sokak hayvanları, ağaçlandırma ve geri dönüşümle ilgili projelerini açıkladı. Başkanlık koltuğuna oturan Kayra Tosun’da sosyal yardımlar, engelliler ve öğrencilerle ilgili projelerini açıklayarak çalışmalar yapacaklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından Başkan Babaoğlu, makamını emanet ettiği Kayra ve Cemre’ye Şanlı Türk Bayrağımızı, kitap ve eğitici setlerden oluşan hediye çantasını takdim etti.

Başkan Babaoğlu Kutladı

Başkanlık makamında düzenlenen törende Okul Müdürü İbrahim Doğan, Müdür Yardımcısı Elif Bayarçelik, Okul Öğretmenlerinden Sümeyra Dilek Uylas ve Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Kalk’ta katıldı. Öğrencileri tebrik edip, öğretmenlere teşekkür eden Başkan Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “ Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum. TBMM’nin açılışının 102.yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2022, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184