Başsavcı Erkaya'ya Veda

HSK kararnamesi ile yaklaşık üç yıl Hendek’te görev yapan Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya için veda yemeği programı Hendek Belediyesi Uludere Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Başsavcı Erkaya'ya Veda

Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı ve gözyaşlarının aktığı gecede zaman zamanda konuşmalarda yapılan esprilerle yüzler güldü.

Uludere Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeği programına Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Dursun, Nizip'e tayin olan Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Hendek’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Savcılar, Hakimler, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Daire Amirleri, Avukatlar, Adliye Personeli ve aileler katıldı.

Üç yıllık görevinin ardından Nizip Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Sebahattin Erkaya’ya hediyeler takdim edildi.

Yargıtay’a atanan Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Dursun bir konuşma yaparak Erkaya’ya yeni görevinde başarılar dilerken, Hendek’e atanan Yenilmez’e de başarılar diledi.

Gecede konuşma yapan Savcılar, Hâkimler kısa kısa değerlendirmede bulunarak Başsavcı Sebahattin Erkaya’nın hem Başsavcılık görevi hem de abilik görevini yaptığını dile getirerek gönüllerinin her zaman kendisi ile olacağını ve yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Baro adına Avukatları temsilen konuşma yapan Avukat Bilal Barutçu’da Erkaya’ya yeni görev yerinde başarı, sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır’da Erkaya’ya yeni görev yerinde başarılar temennisinde bulundu.

Gecenin sonunda zaman zaman duygulu, zaman zamanda esprili bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Veda yemeğine katılan misafirlere tek tek isimleri ile hitap ederek övgüler yağdırdı.

Adliye personelinin birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Erkaya, Hendek Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ayhan Yenilmez’e de görevinde başarılar dileyerek herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Veda yemeği programı hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2021, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184