BATUM VE HAVALİSİ SİYASETE UZAK DURDU

Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneği, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin Sponsorluğunda yapmak istediği gece davetine Dernek üyelerinin yaptığı istişare toplantısı sonrası oy çokluğu ile gecenin yapılmaması yönünde oy birliği ile karar aldılar.

BATUM VE HAVALİSİ SİYASETE UZAK DURDU


Toplantıya, Hendek Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel, Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, Köy Muhtarları, Dernek üyeleri ve dernek büyükleri katıldı. 

Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneği Başkanı, Yönetimi ve Dernek üyesi büyükleri yaptıkları istişare toplantısı sonrası derneğin içerisinde bulunan üyelerin ve vatandaşların çeşitli siyasi düşüncelere sahip olmaları nedeniyle siyasetten uzak bir tavır sergilenmesi gerektiğine karar verdiler.

Derneğin Siyasetin dışında hareket etmesi gerektiğini ve hiçbir siyasi oluşumda olmaması kanaatine varan Dernek üyeleri ve büyükleri çoğunluğun kararı ile Belediye Başkanı Ali İnci’nin desteği ile düzenlenecek gecenin yapılmamasına karar verdiler.

Dernek yönetimi ve büyükler bu karar doğrultusunda hareket edeceğini ifade etmesinin ardından toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 19:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
gürcü
gürcü - 10 yıl Önce

Alinan karari sonuna kadar destek vermekteyiz ali inci YE malzeme vermediğiniz için buyuklerime sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim saygilarimla

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184