BAYAR ŞAHİN HENDEK’TE ÇEKİM YAPTI

Gürcü Sanatçı Bayar Şahin Hendek’te TRT için program yaparak derleme yaptı.

BAYAR ŞAHİN HENDEK’TE ÇEKİM YAPTI



Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneğinin  misafiri olan Gürcü Sanatçı Bayar Şahin Hendek’te Gürcü köylerinde köy büyükleri ile tarihi sohbet ederek derleme yaptı.

TRT için Hendek’te çekimler yaparak Derleme programı yapan  Gürcü Sanatçı Bayar Şahin çekimlerin ardından Dereboğazı Mahallesinde Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneği Başkanı Cihat Pehlivan’ın evinde misafir oldu.

Pehlivan’ın Dereboğazı mahallesinde ki evinde verdiği yemeğe Sanatçı Bayar Şahin,Eşi,Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan,Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

TRT ile Hendek’te Gürcü Köylerinde program yapan ve köy büyükleri ile sohbet ederek derleme yapan sanatçı Bayar Şahin “Hendek’te olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek misafirperver bir şekilde kendilerini ağırlayan herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneği Başkanı Cihat Pehlivan,Sanatçı Bayar Şahin’e Hendek’te yaptığı program çekimleri için teşekkür ederek kültürlerinin yaşatılması ve devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2014, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184