Bebeği İnşaata Terkettiler

Hendek'te inşaat halindeki bir binada yeni doğmuş bebek bulundu.

Bebeği İnşaata Terkettiler


Edinilen bilgilere göre, Hendek Rasimpaşa Mahallesinde inşaat halindeki bir binadan bebek sesleri duyan Vatandaşlar sesin geldiği yöne hareket ettiklerinde yeni doğmuş bir bebek ile karşılaştı.
Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlar ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından inşaata terk edilen bebeğin ilk kontrollerinin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hendek Devlet Hastanesinde yapılan kontrollerde bebeğin yeni doğduğu ve göbek bağının yeni kesildiği tespit edilirken terk edilen bebeğin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.
Hendek Devlet Hastanesindeki işlemlerin ardından Nöbetçi Doktor nezaretinde Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezine sevk edilen bebeğin 2 Kilo 900 gram ağırlığında ve 1,5 günlük olduğu öğrenilirken terk edilen bebek tedaviye alındı.

Genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen bebeğe ilaç tedavisi uygulanacağı öğrenilirken, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünün de olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haber: Kenan Esenboğa


Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184