BEDİR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkan adayı Sebahattin Bedir'den basın açıklaması.

BEDİR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI



25 Mart Pazar günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimi Hakkında bazı basın Organlarında ve Facebook sayfalarında kalp krizi geçiren ve baypas Ameliyatı olacak olan Mehmet Demirel’in tek başına seçime girmesi için algı operasyonlarıyla Kamuoyu oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Bu algı operasyonlarını oluşturmaya çalışanların şunu bilmesini istiyorum, uzun süredir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için hazırlanıyorum. Hazırlanırken Hendeğimizde bir değişimin gerekliliğine inandığım için aday oldum. Bu tür Makamlar duygusallıkla yönetilecek yerler değildir.

Bizim çekilmemizi ima edenler Mehmet Demirel’in sağlığını düşünüyorlarsa sağlık sorunları nedeniyle Demirel’in çekilmesini istemeleri daha isabetli ve mantıklı olacaktır.

Mehmet Başkan'ın hastalığını kullanarak kişisel çıkarlarının tehlikeye gireceğinden endişe eden bazı çevreler Mehmet Başkan'a aslında kötülük etmektedirler.

Benim Hendek’li Esnaf kardeşlerimden istediğim, hiçbir etki altında kalmadan özgür iradeleriyle sandık’ta seçimlerini yapmalarıdır.

Kamuoyuna ve Esnaf Arkadaşlarıma Saygıyla Arz olunur.

Sebahattin Bedir
Hendek  Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkan Adayı

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 10:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
herşey hendek icin
herşey hendek icin - 6 yıl Önce

sayın bedir belki birkaç arkadaşımızın kalbinden gönlünden geçen kendi iradesiyle yazmis veya paylaşmış olduğu düşüncelerini sanki algı operasyonu yapılıyor havası yaratarak siz kendi adınıza mağdurları oynayıp algı operasyonu yapmaya çalıştığınızı tüm esnaf ve sanatkarlarımız anlaya bilecek kadar zeki ve bilgilidir, tabiki sizde biliyorsunuz ki hendek esnaf ve sanatkarları vefalidir kendilerine hizmet etmiş bir başkana vefa borcunu ödeyecektir
bu işlerde önce insan olacak insana değer vereceksin, duygusal ve yanında olacak insanları anliycaksin, idare edeceksin,
makam mevki uğruna oturmak istediğin o koltuğa daha oturmadan insanlığınızdan gelenek ve göreneklerinizden vaz geçip unutmuyacaksiniz yoksa bu halk sizi o sandığa gömer
evet bu esnaf ve sanatkarlar Mehmet Demirel başkanının sağlığına son derece önem veriyor ve bunu sokaklarda konuşuyor
bu sizi çok rahatsız etmiş olmalı ki daha şimdiden ateş bacayi sarmış
malesef korkunun ecele faydası yok..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184