BEDİR PROJELERİNİ ANLATTI

Hendek Esnaf Odası başkan Adayı Sebahattin Bedir Hendek’te bir Pide salonunda iftar yemeği verdi.

BEDİR PROJELERİNİ ANLATTI


Hendek Esnafları Bedir’in İftar yemeğine yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Bedir iftar öncesi selamlama konuşması yaparak projelerini anlattı, Yoğun kalabalığa projelerini anlatan Bedir top patladığını fark edince ara vererek iftar sonrası projelerini anlatmaya devam etti.

Sabahattin Bedir’in kendisini tanıtan konuşması ve projeleri;

Bu iftarımızın Hendek’te ki Birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum, 1980 yılı Hendek Lisesi mezunuyum, 1982 yılı askerlik dönüşü atıldığım ticaret hayatına, Arçelik in karşısında Hendek Center Beyaz eşya ve mobilya ticareti yapmaktayım, 35 yıllık ticaret hayatımda değişik sektörlerde faaliyet gösterdim, Hendeğimizde iki tane siyasi partinin ilçe başkanlıklarını yaptım. 2011 yılında Sakarya üçüncü sıra milletvekili adayı oldum, değişik sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım, bu görev ve çalışmalarımda Hendek esnafının sıkıntılarını yakından öğrenme fırsatım oldu.

6 Mayıs’ta yine bu salonda esnaf arkadaşlara kahvaltılı bir toplantıda basınımızın da bulunduğu bir ortamda Esnaf ve Sanatkarlar Odasına adaylığımı açıklamıştım, bu projelerden kısaca sizlere bahsetmek istiyorum.

1- Hendeğimizde esnaflarımızın bir araya gelebileceği bir lokali yoktur, en kısa zamanda çok amaçlı kullanabileceğimiz aynı zamanda esnaflarımızın düğün, nişan gibi cemiyetlerini ikramı kendisine ait olmak üzere, ücretsiz olarak kullanmasını sağlayacağız, diğer zamanlarda halka uygun fiyata vererek odamıza gelir sağlayacağız.

2- Esnafımızın pahalı olarak kullandığı kargo hizmetlerini uygun fiyattan hizmet alması için bir kargo firması ile anlaşacağız.


3- Bir hukuk bürosuyla anlaşarak esnafımızın esnaflıkla ilgili sorunlarını vereceği bir vekaletname ile adliye koridorlarında beklemeden sorunlarını ücretsiz olarak çözeceğiz.

4- Esnaflarımızı Fuarlarla buluşturacağız, Hangi sektörde fuar düzenleniyorsa o sektörde ki esnafları bir araya getirerek fuarlara götüreceğiz, buradaki amacımız aynı sektörde faaliyet gösteren esnaflarımızın birlik ve beraberliğinin pekişmesine yardımcı olmak aynı zamanda yenilikleri yakından takip etmelerini sağlamak.

5- Organizasyonlar düzenlemek, gezi turları, aktiviteler, esnafların eş ve çocuklarına yönelik faaliyetlerde bulunmak, Hendeğimizde ki Selman dede Mesire alanında her yıl piknik ve etkinlikler düzenleyerek esnaflarımızı aile ve çocukları ile bir araya getirerek kaynaşmalarını temin etmek, bunu da her yıl yaparak geleneksel hale getirmek.

6- Esnaflarımızın mali sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için bankalarla görüşerek en ucuz maliyeti veren Bankayla anlaşarak esnaflarımızın istediği zaman kullanabileceği hazır kredi temin etmek.

Sizlere şunun teminatını veriyorum; göreve geldiğimizde her zaman Esnaf ve Sanatkarların yanında olan bir yönetim sergileyeceğiz. Ödemiş olduğunuz aidatların son kuruşuna kadar sizlere hizmet olarak döneceğini bilinmesini istiyorum. 
Sözlerime son verirken davetimize icabetlerini den dolayı tekrar teşekkür ederim diye konuştu.

Hendek Esnaf Odası Başkan Adayı Sabahattin Bedir İftar sonrası yapılan çay sohbetleri akabinde esnafları kapıda selamlayarak yolcu etti.





Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184