BEL-İŞ 2. OSB ŞUBESİ AÇILDI

Hendek Belediyesi Bel-İş Meslek Edindirme Merkezi Organize Sanayi Bölgesi Şubesi düzenlenen tören ile hizmete girdi.

BEL-İŞ 2. OSB ŞUBESİ AÇILDI


Hendek Belediyesi Bel-İş Meslek Edindirme Merkezi Organize Sanayi Bölgesi Şubesinin açılış töreni Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katıldığı törenle gerçekleştirildi.
2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan KFS Sentetik Fabrikası’nın açılış töreni için Sakarya’ya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Fabrika açılış töreninin ardından Hendek Belediyesi Bel-İş Meslek Edindirme Merkezi’nin 2. OSB’de faaliyet gösterecek olan Şubesinin de açılışını yaptı.

Bel-İş OSB Şubesinin açılış kurdelesini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediye Meclisi Üyesi ve Bel-İş Müdürü Bilal Deniz hayırlı olması dilekleri ile birlikte kesti.
Bel-İş OSB Şubesi’nin açılış töreninin ardından Cuma Namazı için Hendek Yeni Camii’ye geçen Bakanlık heyeti ve Protokol üyeleri Cuma Namazının ardından Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün daveti üzerine Hendek Belediyesine gelerek kısa süreli sohbetin ardından Hendek’ten ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184