BELEDİYE BAŞKANI KOMİSYON KARARLARINA KAYITSIZ KALIYOR

Kemaliye Mahalle Komisyonu, Komisyon kararlarının Meclise taşınmadığından yakındı.

BELEDİYE BAŞKANI KOMİSYON KARARLARINA KAYITSIZ KALIYOR


Hendek Kemaliye Mahallesi Komisyon üyeleri yaklaşık üç aydan bu yana alınan kararları Belediyeye teslime etmesine rağmen Meclis Gündemine alınmadığını söyleyerek Belediye Başkanı Ali İnci’nin kayıtsız kaldığını dile getirdiler.

Kemaliye Mahallesi Komisyonu adına bir açıklama yapan Komisyon Başkanı Muhammet Üstündağ, yaklaşık üç aydan bu yana Hendek Belediye Meclisinde alınan karar sonrası kurduğumuz Komisyon üyelerimiz ile birlikte birçok kez toplantı yaparak Mahallemiz ile ilgili kararlar aldık.

Aldığımız bu kararları Hendek Belediyesi Yazı işleri müdürlüğüne teslim ederek Meclis Gündemine alınmasını talep ettik. Ancak görüyoruz ki; yaptığımız toplantılar ve aldığımız kararları iletmemizin ardından iki meclis toplantısı geçti. Yapılan iki meclis toplantısında da almış olduğumuz kararlar Meclis gündemine alınmadı. Belediye Başkanımız Ali İnci, mahallemiz ile ilgili oy birliği ile aldığı meclis kararının ardından kurduğumuz komisyonun aldığı kararları Meclis gündemine alarak değerlendirileceği ve Mahalle halkının istekleri doğrultusunda hareket edeceklerinin sözünü vermişti.

Geçen iki meclis toplantısı sonrası almış olduğumuz kararların gündeme getirilmemesi ile ilgili Belediye Başkanımız Ali İnci’nin kayıtsız kaldığını düşünüyoruz. Biz mahalle halkı adına almış olduğumuz kararların Meclis gündemine taşınarak burada ki sorunların çözümü için çaba sarf ederken, aynı çabayı Belediye Başkanımızdan da bekliyoruz.

Belediye Başkanımız Ali İnci’nin 10 Şubat’ta yapacağımız Komisyon toplantısına katılmasını arzu ediyoruz. Toplantıda çıkacak sonuca göre aynı durumun devam etmesi halinde ve Belediye Başkanımızın çaba göstermemesi durumunda Komisyon olarak Toplantılarımızı ve çalışmalarımızı şimdiye kadar alınan kararlar uygulanana kadar askıya alacağız.

Son olarak Üstündağ önceki gün gerçekleşen Belediye Meclis Toplantısında mahalle komisyonunun sıkıntılarını Meclis Başkanlığını yapan İrfan Püsküllü’ ye aktardığını ifade ederek, Belediye Meclis toplantısında Komisyonumuzun aldığı kararlar ile ilgili bilgiler vererek 10 Şubat’ta Komisyon toplantısında Belediye Başkanımız Ali İnci’nin de aramızda olmasını talep ettik.

Bu talebimiz doğrultusunda Meclis Başkanlığı yapan Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, Belediye Başkanı Ali İnci’nin 10 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz toplantıya katılımı ile ilgili söz verdi diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184