Belediye Personellerine ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ Eğitimi

Hendek Belediyesi personellerine ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ konulu hizmet içi eğitim semineri verildi.

Belediye Personellerine ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ Eğitimi

Hendek Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Hendek Belediyesi personellerine ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ konulu hizmet içi eğitim semineri verildi. Bu tarz eğitimlerin belirli periyotlarla devam edeceği açıklandı.

Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitime personeller gruplar halinde katıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen seminere, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Emin Usta konuşmacı olarak katıldı. Seminerde katılımcılara özellikle iş yaşamında etkili iletişim teknikleri, etkili ve güzel konuşma, dinleme, empati, personellerin beden dilini nasıl kullanabilecekleri ve iletişim becerilerini nasıl geliştirebileceklerine yönelik eğitimler aktarıldı.

Bu tarz eğitimlerimiz devam edecek

Hendek Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Belediye personellerinin vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ seminerinin düzenlendiği ifade edilirken, bu tarz eğitimlerin belirli periyotlarla devam edeceği kaydedildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184