Belediyecilik Gönül İşidir, Hizmet İşidir

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu meclis üyeleri ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Belediyecilik Gönül İşidir, Hizmet İşidir


Nazik ziyaretleri dolayısıyla Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi olarak Hendek’in yanında olacaklarını ve vatandaşların her bir talebinin değerli olduğunu ifade etti.

Tevazu, samimiyet ve gayret ile

Hendek Belediyesi’nin BBP’li meclis üyeleriyle birlikte Ekrem Yüce’yi ziyaret eden Turgut Babaoğlu, çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaretinde Hendek’in gelişmesi ve kalkınması adına birlikte çalışacaklarını ifade eden Babaoğlu, Hendek ve Sakarya’mız için bir ve beraber olacağız. Hendek özelinde tarım ve hayvancılık alanında hazırladığımız projelerimiz var. Üretimi ve istihdamı esas alan, potansiyellerimizi harekete geçirerek yatırımlar planlıyoruz. Hendek bu konuda öncü olacak konumdadır. Güzel ve hizmet dolu bir 5 yıl bizi bekliyor. İnşallah tevazu, samimiyet ve gayretle hemşerilerimizin desteğine layık olmak için çok çalışacağız Sakarya’mıza güzel hizmetlere imza atacağınızdan hiçbir şüphemiz yok dedi.
Şehrimizin ihtiyaçlarını biliyoruz

Belediyecilik gönül işidir, hizmet işidir diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bizim tek derdimiz tek amacımız şehrimize hizmet etmek. Bu amaçla şehrimizin dört bir yanına hizmet götürmek için kollarımızı sıvadık. Şehrimizin, ilçelerimizin ihtiyaçlarını biliyor, plan ve programlarımızı hazırlıyoruz. İnşallah Hendek’te gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilçemizin gelişimini ve hemşerilerimizin yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz. Hendek için sık sık bir araya gelerek proje paylaşımlarımızı yapacağız. Sizleri yeni göreviniz nedeniyle tebrik ediyor, başarılar diliyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2019, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184