Belediye’de Hangi Birim Nerede

Hendek Belediyesi, Belediye hizmet birimlerinde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirdi.

Belediye’de Hangi Birim Nerede


Vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi adına Hendek Belediyesi bazı birim Müdürlüklerinin yerlerinde değişikliğe gitti.

Yeni düzenleme ile Belediyenin bazı birimleri Hükümet Konağının karşısında bulunan Hendek Belediyesi Teknik Hizmetler Binasında hizmet vermeye başladı.
Memnuniyet yarattı

Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına yeniliklere devam eden Hendek Belediyesi, bazı birim müdürlüklerinin yerlerinde değişikliğe gitti. Buna göre Vatandaşların kurumlar arası işlemlerini daha kolay halledebilmesi adına, Belediyenin bazı birimleri Hükümet Konağı karşısında bulunan Hendek Belediyesi Teknik Hizmetler Binası (Ticaret Merkezi) çatısı altında toplandı. Yeni düzenleme ile belediyede işlemlerini çözüme kavuşturan vatandaşlar hemen yakınında bulunan Vergi Dairesi, Noter ve Tapu Müdürlüğü gibi kurumlara zaman kaybı yaşamadan kolay erişim sağlama imkânı da bulmuş oldu. Uygulama vatandaşları mutlu etti.

Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binası
Başkan Yardımcıları, Özel Kalem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Beyaz Masa.

Hendek Belediyesi Teknik Hizmetler Binası (Ticaret Merkezi)
Başkan Yardımcısı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bel-İş (İş-Kur hizmet noktası), Gelirler, Beyan ve Tahakkuk Servisi, Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Hendek Belediyesi’nin iştirak şirketi TÜRKAY.

Atatürk Parkı içi Nikah ve Toplantı salonu
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2020, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184