Belediyemiz ve Üniversitemiz Ortak Çalışmalarına Devam Edecek

Sakarya Üniversitesi Rektör, Dekan ve Öğretim Görevlileri Başkan Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Belediyemiz ve Üniversitemiz Ortak Çalışmalarına Devam Edecek



Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Genel sekreter Doç. Dr. Yaşar Kahraman, SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Dekan Yardımcısı Doç Dr. Ali Haydar Şar, SAÜ Eğitim Bilimleri Ensititüsü, Müdürü Prof. Dr. Ömer Faruk Tutkun, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nihat Kurt, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ümmühan Erdinç Şahin, Yüksekokul Sekreteri Yılmaz Bekleyen, Öğretim Görevlileri Hacı Mısır, Fatih Kutlu ve Güven Gürbüz, Başkan Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.




Rektör Savaşan yaptığı açıklamada, Başkan Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunarak, yeni Başkanımızı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi iletmeye geldik. Hendek’e yeni bir belediye başkanı, taze bir kan. Ben kendisine ve ekibine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Allah utandırmasın. Üniversite ile belediye arasındaki üniversite ile şehir arasındaki iş birliğine aynı şekilde daha da ivme kazandırarak devam etmesi temennilerimi dile getiriyorum.

Öğrenci şehri Hendek

Başkan Babaoğlu, Rektör Savaşan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Sakarya Üniversitemiz Eğitim kalitesinin yanı sıra öğrenci kapasitesi yönünden de Türkiye’nin önemli üniversitelerinden bir tanesi. Üniversite kenti olan Hendek’te; önümüzdeki dönem sosyal ve kültürel alanda yeni projeler hayata geçireceğiz.

Hendek Belediyemizin üniversite ile yapacağı çalışmaların içerisinde hem birlikte olacağız hem de bundan sonra ne yapmamız gerektiğini daha uygun planını ve programını çıkartmak suretiyle de çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüskeokulu bizim için çok önemli. Hendek’in eğitim de lider bir ilçe olması en büyük hedefimizdir. Bu konuda her türlü desteği vereceğimiz gibi projelerde de yer almaya hazırız diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184