Berber ve Kuaförler Dezenfekte Edildi

Hendek Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında hafta sonu kısıtlamasında berber ve kuaför esnafının işyerlerinde dezenfekte çalışması yaptı.

Berber ve Kuaförler Dezenfekte Edildi

Esnafımızın Yanındayız

Hendek Belediyesi tarafından oluşturulan 3 ayrı ekip; taksi, minibüs, otobüs, camiler, eczaneler, bankalar, kamu binaları ve halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda salgınla mücadele kapsamında aralıksız sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hafta sonu kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri, ekipler tarafından berber ve kuaför esnafının dükkanlarında dezenfekte çalışması yapıldı. Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasının iş birliğinde yapılan dezenfekte çalışmaları nedeniyle esnaf Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Artan Vakalar Ve Uyarılar

Salgınla mücadelede yeni bir döneme girildiğini anlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Artan vakalar nedeniyle daha yoğun, daha sıkı ve daha güçlü tedbirler almak zorundayız. Tedbiri asla elden bırakmadan KOVİD-19 mücadelesini sürdürmeliyiz.

Normalleşmenin bir an evvel başlaması adına vaka sayılarının en aza düşmesi gerekiyor. Hep birlikte bu günleri geride bırakacağız. Maske-mesafe ve temizlik kurallarına uyalım, Sağlık Bakanlığımız ve Sakarya Valiliğimiz tarafından açıklanan tüm tedbirleri güçlü bir şekilde uygulayalım” diye konuştu. Babaoğlu esnafımızın ve vatandaşımızın her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2021, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184