Berke Temizlik Açıldı

Berke Temizlik düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete açıldı.

Berke Temizlik Açıldı


İşletmeciliğini Ahmet Atçı, Vedat Atçı ve Dilek Atçı’nın yaptığı Berke Temizlik düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete açıldı.
İşletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Esnaflar, İş adamları, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.
Yeni işletmelerin açılması bizleri mutlu ediyor

Açılış öncesinde konuşan 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek her gün bir adım daha ileriye gidiyor inşallah daha da ileriye gidecek. Koronavirüs salgını olmasına rağmen açılışların olması, esnaflarımızın yeni yerler açması bizleri mutlu ediyor. İnşallah devamını ve daha yeni yerlerin açılmasını bekliyoruz. Hendek güzel, her şey güzel bol kazançlar diliyorum. Hayırlısından, helalinden Allah bol kazançlar versin diyor ve mikrofonu öğrencim olan Hendek Belediye Başkanımıza takdim ediyor, kendisinin de hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum diye konuştu.
Hayırlı olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, özellikle pandemi sürecinden sonra temizlik ve hijyen konuları daha çok gündeme geldi. Yıllardır oğlu Murat Atçı’nın bu sektörde hizmet verdiğini biliyoruz, şimdi de Babası ve Kardeşinin de böyle güzel bir mekâna ev sahipliği yapması bizleri de mutlu etmiştir. Hem İlçemize hem kendilerine hem de Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
Dualar ile birlikte açıldı

Konuşmaların ardından yapılan Müftülük personelince yapılan Dua’ların ardından hayırlı ve uğurlu olması dilekleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve İşletmeci Ahmet Atçı işletmenin açılış kurdelesini hayırlı olması temennileri ile birlikte kestiler.
Tüm temizlik konularında hizmet

Endüstriyel temizlik ürünleri, Kâğıt Peçete Grubu, Ambalaj ürünleri, Gıda ürünleri ve Hijyen ürünleri konularında hizmet veren Berke Temizlik, Bayraktepe Mh. Şehit Pilot Ahmet Ersoy Cd. No:22/A (Bayraktepe yolu üzeri) Hendek - SAKARYA adresinde müşterilerine hizmet verecek. İletişim: 0545 688 54 61.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184