Beştepeler Caddesi Yenileniyor

Alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiği Yenimahalle’de ana hat ve bağlantılarının yapım sürecinin yanı sıra yağmur suyu mazgalları tek tek tamamlanıyor.

Beştepeler Caddesi Yenileniyor

Alt yapı çalışması biten yerlerde hızlı bir şekilde üst yapı çalışmaları başlatılıyor.

Yaya Yolu Ve Asfalt

Alt yapı ana hat çalışmalarının tamamlandığı ve etap etap ara sokak bağlantı uçlarının yapıldığı 1 kilometre uzunluğundaki Beştepeler Caddesi ve çevresinde yağmur suyu ızgaralarının montajları sürüyor. Borular vasıtasıyla sokaklardan gelen hatlar ana hatta bağlanırken, çalışmaların tamamlandığı yerlerde üst yapı çalışmalarına geçiliyor.

Beştepeler ’de cadde boyunca cep otopark ve yaya yolu çalışması başlatıldı. Alt yapısı yenilenen caddenin modern bir görünüme kavuşması için başlatılan çalışmalar ulaşımın da akmaması adına etap etap devam ediyor.

Vatandaşa Bilgilendirme

Hendek Belediyesinden açıklamada, “ Hava şartları müsaade ettiği sürece çalışmalar devam edecek. Ana hatların tamamlandığı ve ara sokak bağlantılarının yapıldığı yerlere ızgara montajları yapılırken, yol kot seviyeleri düzenlenecektir.

Ekiplerimiz özellikle kuzey cadde ve sokaklarda yağmur yağışıyla birlikte sular altında kalan bölgeleri tek tek tespit ederek planlamaya almaktadır. Projemizin tümüyle tamamlandığında Yenimahalle’nin kuzey cadde ve sokakları sağlam ve güçlü bir alt yapıya kavuşacaktır” denildi.

Yapılan açıklamada ayrıca alt yapısı tamamlansa dahi üst yapısı tamamlayan mahallelerde oluşan su birikintilerinin yapılacak yol düzenlemeleriyle tam anlamıyla giderileceği hatırlatıldı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184