BİLGİ KİRLİLİĞİNE İTİBAR ETMEYİN

Hendek’te iki gündür çeşitli bilgi kirliliği yaşanmasının ardından Kemaliye Mahallesi sakinlerinin oluşturduğu komisyon adına Muhammet Üstündağ bir açıklama yaparak Komisyonun dışında yapılan açıklama ve konuşmalara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

BİLGİ KİRLİLİĞİNE İTİBAR ETMEYİN


Üstündağ, Bilindiği üzere önceki gün mahallemiz adına oluşturduğumuz Komisyon, Belediye Başkanımız Ali İnci ile yaptığımız görüşmeler sonrası Kentsel dönüşüm ile ilgili karar Mahalle halkımıza bırakıldı.

Mahalle halkımız ile birlikte üç gün içerisinde yapacağımız istişareler ve görüşmeler sonucu Mahallenin kararını Belediye Başkanı Ali İnci’ye komisyon tarafından iletilecek. Bu zaman zarfı içerisinde Basın yolu ile ilgili Komisyonumuzda bulunan Osman Okuşluğ, Oral güneş, Adil Güllü, Metin Gerdan, Zafer Küçük, Selahattin Okuşluğ, Hakan Başkara ve Derya Sütlü’nün dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini istiyoruz dedi.

Üstündağ ayrıca Kemaliye Mahallesi halkını desteklemek için kendileri ile birlikte olan ve her zaman yanlarında bulunarak destek veren herkese teşekkür etti.

Komisyonda bulunan isimler, Muhammet Üstündağ, Osman Okuşluğ, Oral güneş, Adil Güllü, Metin Gerdan, Zafer Küçük, Selahattin Okuşluğ, Hakan Başkara ve Derya Sütlü.

Hendek Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm ile ilgili Kemaliye Mahallesi halkından oluşan Komisyon üyelerinin Belediye Başkanı Ali İnci ile görüşmelerin ardından karar Kemaliye Halkına bırakıldı.

Kemaliye Mahallesi halkından oluşan Komisyon üç gün içerisinde mahalle halkı ile bir araya gelerek yapılacak toplantıda çıkacak son kararını Belediye Başkanı Ali İnci’ye iletecek.


Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184