BİR CAN MI GİTMESİ GEREK

Hendek’te MHP Meclis Üyelerinin verdiği Hendek-Çakallık-Çamlıca yol ve Köprülerin genişletilmesi önergesinin reddedilmesi üzerinden kısa bir süre sonra Çakallık Köprüsünde maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

BİR CAN MI GİTMESİ GEREK


Can kaybının olmaması sevindirirken MHP Meclis Üyelerinin verdiği önergenin ne kadar doğru ve yerinde bir önerge olduğu ortaya çıktı.

MHP Meclis Üyelerinin verdiği yol ve köprülerin genişletilmesi önergesine AK Parti grubunun yanı sıra Çamlıca yolu üzerinde ki sorunları en iyi bilenlerden biri olan iki dönem Çamlıca Belediye Başkanlığı yapmış ve  bu dönem AK Partiden Hendek Belediye Meclis Üyesi olan Sinan Baylan’ın da red cevabı vermesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Vatandaşların yanı sıra MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanı  Hüdaverdi Bahadır’da tepki göstererek Belediye Başkanı ve grubunun amacı Vatandaşlara hizmet etmekmidir, yoksa ben ne dersem o olur muhalefetin dediği olmaz mantığımıdır. Bizler vatandaşlarımızı yakinen ilgilendiren sorunların çözümü için önerge veriyoruz.Burada bir can kaybı olması durumunda bunun hesabını nasıl verecekler. Vatandaşlarımıza bir şey olmadan buranın sorununu biran önce çözülmelidir.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184