Bir Sokak Daha Sıcak Asfaltla Buluştu

Yağmur suyu çilesini sona erdiren Yenimahalle dev altyapı projesini tamamlayan Hendek Belediyesi, bu mahallede etaplar halinde sürdürdüğü üst yapı yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler son olarak 2012 nolu sokağı sıcak asfaltla buluşturdu.

Bir Sokak Daha Sıcak Asfaltla Buluştu

Sıcak Asfalt, Yaya Yolları, Cep Otoparklar

Yenimahalle’de 13,5 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı ve 480 ızgara montajı yapan Hendek Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları yapılan cadde ve sokaklarda vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için çalışmalarına devam ediyor.

Sırasıyla devam eden yenileme seferberliği kapsamında Yenimahalle genelinde sıcak asfalt, kilitli parke, cep otopark ve yaya yolu çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak altyapısı tamamlanan 2102 numaralı sokağı sıcak asfaltla buluşturdu. Yapılan sıcak asfalt serim çalışmasıyla bu sokakta daha modern ve güvenli bir hale kavuştu.

Babaoğlu: Tarihi Yatırım, Modern Bir Şehir

Sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Turgut Babaoğlu, mahalle sakinleriyle tek tek görüşüp hem çalışmaları anlattı hem de talepleri yerinde dinledi. Vatandaşların memnuniyetini dile getirdiği çalışmalar hakkında konuşan Başkan Babaoğlu, “ Yenimahalle’de büyük bir sorunu yoğun süren dev bir yatırımla tamamladık. Artık nerede su baskını yaşanırsa altyapımız olduğundan ızgara ve yol düzenleme sorunuyla bunu çözüme kavuşturuyoruz.

Bu sorunu çözerken elbette yollarımız bozuldu. Sırasıyla çözüyor, sokaklarımızı yeniliyor, güzelleştiriyoruz” dedi.

‘Hendek Her Şeyin En İyisine Layık’

Babaoğlu son olarak şunları söyledi; “ Altyapı çalışmalarının tamamlandığı tüm noktalar da sıcak asfalt, kilitli parke yol çalışması yapıyoruz. Yaptığımız tarihi yatırımla Yenimahalle’de artık yağmur suyu çile olmaktan çıktı.

Modern bir şehir inşa ediyoruz, üst yapı çalışmalarımız sırasıyla devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığın da vatandaşlarımız daha konforlu bir ulaşıma kavuşmuş olacak. Hendek’in genelinde seferber olduk, durmadan yorulmadan çalışıyoruz.

Vatandaşlarımız her şeyin en iyisi ve en güzeline layık. Hendek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184