BİR YIL GEÇTİ ŞİKAYET DEĞİŞMEDİ

Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinde yaşayan vatandaşlar daha önce dile getirdikleri şikayetlerini yinelediler.

BİR YIL GEÇTİ ŞİKAYET DEĞİŞMEDİ


Hicriye Mahallesi bağlantı yolunda yolların bozuk olduğunu ve bir an önce bu bölgeye çözüm bulunmasını istediler.

Bir yıl öncede şikayetlerini ve taleplerini ifade eden mahalle sakinleri sadece geçici malzeme döküldüğünü ancak hiçbir şeyin değişmediğinden yakınarak tepkilerini dile getirdiler.
Vatandaşların şikayetleri ile ilgili, Yetkililerin Mahalle Muhtarına kısa sürede sorunun çözüleceğini ifade etmesine rağmen bir yılı aşkın süredir çözüm bulunmadığından yakındılar.
Daha önce şikayetlerini dile getiren vatandaşların talebi üzerine bozuk olan yola malzeme döküldüğünü ancak hiç bir şeyin değişmediğini ifade eden Vatandaşlar Mahallemizin yollarından paletli kepçeler ve iş makinelerin geçmesi ile başlayınca zaten bakım yapılmayan yollar tamamen bozuldu. Daha önce geçici malzeme döktüler ancak yollarımız yine aynı duruma geldi. Bizler geçici çözüm değil, kalıcı çözüm istiyoruz.
Vatandaşlar sorunları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceklerini dile getirerek sadece yollarımız değil. Alt yapı diye bir şey yok. Pis su gideri yok. Herkesin pis suyu yol kenarlarında bulunan açık kanala dökülüyor. Çocuklarımız o yol üzerinde oyun oynuyor. Çocuklarımızın sağlığı da tehlikeye giriyor. Bu konularda Büyükşehir Belediyesinin bir şeyler yapmasını istiyoruz diyerek taleplerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184