Börekçi Bey’im Açıldı

Börekçi Bey’im düzenlene açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Börekçi Bey’im Açıldı

İşletmeciliğini Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın’ın yapacağı Börekçi Bey’im düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Protokol açılışta buluştu

İşletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez STK Başkan Yardımcısı Yunus Emre Özkan, Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcıları Cihan Başer, Halit Parlar ve Hasan Şengül, Yeniden Refah Partisi Hendek Yönetimi, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetimi, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Muhtarlar, İşadamları, Esnaflar ve Vatandaşlar katıldı.

Herkesi davet ediyoruz

Açılış öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçemizin en işlek caddelerinden birinde, güzel bir mekanda güzel bir insan böyle bir işyeri açılışında bizleri buluşturdu. Tüm Vatandaşlarımızın damak tadına uygun, güzel lezzetlerin bulunduğu bir mekan açıyor, ürünlerin tadına da baktık çok güzel herkese tavsiye ediyoruz. işletmemizin hem işlemcilerimize, hem İlçemize hem de tüm Halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, herkesi de Börekçi Bey’im lezzetlerini tatmaya davet ediyoruz, hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

Dua’larla hizmete açıldı

Konuşmaların ardından Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Hamza Bozkurt tarafından yapılan Dua’lar sonrası işletmenin açılış kurdelesini Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez STK Başkan Yardımcısı Yunus Emre Özkan, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve İşletmeci Sedat Yalçın tarafından hayırlı olsun temennileri ile kesildi.

Vatandaşlardan tam not

İşletme açılışı öncesi ve sonrasında açılışa katılan Vatandaşlara çeşitli ikramlar yapılırken, Vatandaşlar Börekçi Bey’im ürünlerini tatma fırsatı buldu ve ürünlere tam not verdi.

Tüm Börek çeşitleri ile hizmetinizde

Börekçi Bey’im Kahvaltılık, Börek, Poğaça, Açma Çeşitleri, Yöresel Lezzetler ve Hatay Meze Çeşitleri ile Kemaliye Mh. Ali Gaffar Okkan Bulvarı Aşık İş Merkezi No:23/B (Yapı Kredi Bankası yanı) Hendek/Sakarya adresinde müşterilerine hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bünyamin kap
Bünyamin kap - 10 ay Önce

Hayırlı uğurlu bol kazançlarınız olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184