BOROZANCI MÜDAHALE ESNASINDA YARALANDI

Sakarya Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı Hendek Grup Amiri Yakup Borozancı Sümbüllü mahallesinde meydana gelen Yangına müdahale sırasında yaralandı.

BOROZANCI MÜDAHALE ESNASINDA YARALANDI


Sümbüllü mahallesinde çıkan yangına müdahale eden İtfaiye ekipleri ile Yangın mahalline giden İtfaiye Amiri Yakup Borozancı müdahale sırasında merdivenin kayması sonucu düşerek yaralandı.

Yangına müdahale sırasında merdivenin kayması sonucu yaralanan İtfaiye Amiri Yakup Borozancı 112 Sağlık Ambulansı ile SEAH’a sevk edildi. Kolunda kırıklar ve vücudunun bir çok bölgesinde ezikler meydana gelen İtfaiye Amiri Yakup Borozancı yapılan müdahalenin ardından taburcu edilerek evinde istirahate çekildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, İtfaiye Daire Başkanı Yusuf Çelebi,  İtfaiye Personeli, HAKUT Ekibi ve Sağlık personeli Yangına müdahale sırasında merdivenin kayması sonucu yaralanan İtfaiye Amiri Yakup Borozancı’yı ziyaret ederek ve telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184