Bu Rezalete Kim Dur Diyecek

İnşaattan yola salınan su nedeniyle çamur olan sokaklar Vatandaşın tepkisine neden oluyor.

Bu Rezalete Kim Dur Diyecek

İnşaattan yola salınan su nedeniyle güneşli havalarda toz, yağışlı havalarda çamur sıkıntısı yaşadıklarını dile getiren Vatandaşlar, bu rezalete kim dur diyecek dedi.

Daha ne kadar devam edecek

Hendek Sarıdede Mahallesi Ekrem Günay Caddesi üzerinde bulunan bir inşaattan yola salınan su nedeniyle güneşli havalarda toz, yağışlı havalarda ise su ve çamur sıkıntısı yaşadıklarını dile getiren Vatandaşlar, kaç defa şikâyet ettik, tepki gösterdik ama hiçbir şey değişmedi. Daha ne kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Artık sesimizi duyun

Edinilen bilgilere göre, Sarıdede Mahallesi Ekrem Günay Caddesi üzerinde bulunan inşaatın şantiye alanı yüzünden yazın toz, yağmur yağdığında ve kar eridiği zaman Cadde ve Sokaklarımızı çamur deryasına dönüştüğünü ve yürümekte güçlük çektiklerini belirterek isyan etti. Yağışların da etkisiyle Cadde ve Sokakların çamurla kaplanmasından şikayetçi olan Vatandaşlar, bir an önce yolların temizlenmesini ve artık yola su salınmamasını istedi.

Kaldırımları kullanamıyoruz

Mahalle sakinleri salınan sular nedeniyle şantiye alanındaki toprak ve kumlar yazın toz, yağışlar sonrası da çamur oluşturuyor. Ayrıca şantiye alanı çevresindeki çamur ve araç parkları nedeniyle Okula giden çocuklarımız kaldırımları kullanamıyor, yürürken ve araçlar geçerken problem yaşıyor. Artık gerekenlerin yapılmasını istiyoruz diyerek yetkililere seslendiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 15:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 2 yıl Önce

Bence mahalle halkı çok haklı. Bütün işlerimiz berbat bir şekilde yürüyor. Hep avrupaya özeniriz, ancak avrupalilar gibi hic bir zaman işimize özenmedik. Bir söz vardır, pek çoğumuz bilir. İşleri var dinimiz gibi, dinleri var işimiz gibi...

Zkyenimah.
Zkyenimah. - 2 yıl Önce

Aynı sorun yeni mahallede var beştepeler caddesi üzerinde inşaat yapıldı yapılalı suyu dışarı akıyor

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184