BU ŞİKAYET HAYVANSEVERLERDEN

Hendek’te hayvansever okurumuz bize ulaşarak şikayetini ve talebini ileterek yetkililere seslendi.

BU ŞİKAYET HAYVANSEVERLERDEN


Onca hayvanın başıboş gezmesinin yanısıra barınaklardaki durumlar da cabası tabi ama benim burada bahsetmek istediğim bu değil diyerek açıklamada bulunan Okurumuz  “ Yine Eski Belediye Başkanımızın kulaklarını çınlatarak başlayalım. Eski Belediye Başkanımızın döneminde senede iki kez belediyemizin önüne hayvan kısırlaştırma aracı gelirdi.

 İnsanlar beslediği canlarını ücretsiz kısırlaştırırdı. Püsküllü döneminde böyle bir hizmet henüz verilmedi nedense? Oldu ki düşünemediler.

 Ama yazıktır günahtır, şahsım olarak kaç kez belediyeyi aradım, başvurdum yada çalışanlarıyla irtibata geçtim. Aldığım duyumlarla benim gibi bir çok vatandaşda bu konudaki tepkisini birebir belediye yetkililerine aktarmış. Nedense hala bu araçtan yada ekipten bir ses alamadık. Sayın Başkanım, yolların bakımı ve çevre temizliğine gösterdiğiniz özen kadar mühim bir şeydir vatandaşlarınızın beslediği hayvanlarla alakadar olmak.

 Bakınız aynı titizlik mezbaha koşullarında gözetildiği gibi bizlerle içiçe yaşayan canlılar için de gözetilmeli. Onların da toplumda yeri var ise gerekli işlemlerin uzman kadrolarca yapılmasını istemek biz vatandaşların da en doğal beklentisidir.

Hayvansever bir halk olarak en kısa zamanda kısırlaştırma aracını ve veteriner kontrol ekibini Hendeğimizde görmeyi arzuluyoruz. Saygılar sunarım”  ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184