Bu Şikayet Hüseyinşeyh’ten

Hendek Hüseyinşeyh Mahallesi sakinleri en ufak yağan yağmurda Menfezin taştığından ve yol kenarında bulunan durakların kullanılamadığından dolayı tepkilerini dile getirdiler.

Bu Şikayet Hüseyinşeyh’ten


Hendek Hüseyinşeyh Mahallesi D-100 Karayolu İstanbul istikameti Sarıbayır mevkiinde bulunan menfez her yağmur yağdığında taşarak Karayolunun bir şeridini de sular altına almasına vatandaşlar Yetkililerden kalıcı çözüm bulunmasını talep ederek tepki gösterdiler.

Hüseyinşeyh Mahallesi sakinleri menfezin taştığını dile getirerek “ Menfezin taştığı bölgede bulunan iki yolcu bekleme durağı da kullanılamaz hale geliyor. Bizler geçici çözüm değil kalıcı çözüm bulunmasını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.

Mahalle Muhtarı Yüksel Küççük’te konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurdu.

Hüseyinşeyh Mahallesi Muhtarı Yüksel Küççük Karayolları Genel Müdürlüğüne yazdığı dilekçesinde “ Mahallemizde bulunan menfez her yağmur yağdığında taşıyor. Bu taşma sonucu D-100 Karayolunun bir şeridinde tehlike oluşmaktadır. Ayrıca iki adet yolcu bekleme durağımızda bu yağışlarda kullanılamaz hale geliyor. Defalarca bu konu üzerinden talep yapılmasına rağmen, her defasında yüzeysel temizlik yapılarak konu geçiştirilmiştir. Kalıcı çözüm bulunması hususunda Durakların tehlike arz etmeyecek şekilde vatandaşların rahat inip binebilecekleri şekilde düzenleme yapılmasını talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184