BU SOKAKLAR NEDEN KAPATILMIYOR?

Hendek Dereboğazı mahallesi 1000 ve 1003 nolu sokaklar (Kafeler ve öğrenci yurtların bulunduğu sokaklar) UKOME kararına rağmen neden kapatılmıyor.

BU SOKAKLAR NEDEN KAPATILMIYOR?


Edindiğimiz bilgilere göre UKOME yaptığı toplantı sonrası geçtiğimiz ay bu sokakların kapatılması yönünde ki kararı onaylamasına rağmen halen bu sokaklar trafiğe kapatılmadı.

Hendek Belediyesi UKOME’nin trafiğe kapatılma kararını onaylamasının ardından neden umursamadığı ve kapatılması yönünde harekete geçmediği ise merak konusu oldu.

Trafiğe kapatılmayan 1000 sokakta esnaflar da araçların park edilmemesi için kendi çarelerini kendileri çözme yoluna gidiyor.

Kafelerin ve Öğrenci yurtlarının yoğunlukta olduğu 100 ve 1003 no’lu sokaklarda ki esnaflar Hendek Belediyesine aralarında imza toplayarak trafiğe kapatılması yönünde başvuruda bulunmuştu. Esnafların talebi doğrultusunda Trafik Komisyonu yaptığı toplantı sonucu bir süre önce tek yön olarak karar alınan 1000 ve 1003 no’lu sokakların kapatılmasına karar verdi. Komisyon aldığı kararı UKOME’nin onayına sunulmak üzere gönderdi.UKOME ise yaptığı toplantı sonucu Komisyonun 1000 ve 1003 no’lu sokakların trafiğe kapatılması yönünde ki kararı onayladı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184