Bu Zor Günleri Hep Birlikte Aşacağız

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresi içinde çalışmalara ara vermeden devam ettikleri dile getirdi.

Bu Zor Günleri Hep Birlikte Aşacağız

Çalışmalar kapsamında şehir merkezi başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda yollar ve kaldırımlar temizlendi. Ekipler ayrıca araç ve yaya güvenliğini riske atan ağaç dallarında budama işlemleri gerçekleştirdi.

Diğer yandan Yarıca, Akçayır ve Başpınar mahallelerinde yol düzenleme çalışmaları devam ederken, Yukarı Çalıca Camii lojman drenaj ve duvar yapım işi tamamlandı. Saha çalışmalarının yanı sıra can dostlarımızı da yalnız bırakmayan Hendek Belediyesi, sokak hayvanları için yem bıraktı.

Güzel yarınlar

Çalışmaları değerlendiren Başkan Babaoğlu, Hendek Belediyesi olarak özellikle kısıtlama günlerinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz sahada etkin bir şekilde çalışırken, planlanan iş ve işlemlerin aksamaması için yoğun bir gayretle mücadele ediyoruz.

Diğer yandan sokaklarda yaşayan can dostlarımız için sokaklarda bulunan kaplara ve belirli noktalara mama ve yem bırakıyoruz. Çağrı merkezimiz üzerinden beyaz masaya ulaşan tüm talepleri dikkatle inceliyoruz. Her alanda hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanındayız.

Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Bu süre içinde lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim. Daha güzel günlere hep birlikte kavuşacağız dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184