Burhan’dan 15 Temmuz Mesajı

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı.

Burhan’dan 15 Temmuz Mesajı


15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Milletine, Türk Demokrasisine, özellikle Milli iradeye karşı alçakça bir kalkışma olmuştur.


Binlerce yıllık tarihinde sayısız savaşları, sıkıntılı ve zor dönemleri geride bırakan bu aziz ve şanlı milletimiz; 15 Temmuz 2016 günü FETÖ/PDY ihanet şebekesi tarafından devletimize ve milletimize pervasızca yapılan bu haince girişimine karşı, canı pahasına meydanlara inerek demokrasisine sahip çıkmıştır.  15 Temmuz hain darbe girişimi; ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

15 Temmuz gecesi, Cumhuriyetimize, İstiklalimize, demokrasimize yönelik hain terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarınca gerçekleştirilen darbe ve ihanet teşebbüsüne karşı, bütün mazlum milletlere örnek olacak şekilde dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden tek vücut ve tek yürek olan halkımız bir destan yazmıştır. 15 Temmuz milletimizin en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihin altın sayfalarında kayda geçtiği tarihtir. Milletimizin dönüm noktalarından biri olarak tarihe geçen 15 Temmuz direnişinde ne yazık ki sivil, asker ve polis 249 vatandaşımız şehit olmuş, 2196 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

Bu vesileyle Vatan ve Millet uğrunda gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler ve minnetle anarken, Şehit Ailelerimize sabır ve metanet diliyor, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.


Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184