Büyük Aileyiz, Çok Güçlüyüz

Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma töreni ve 10 eserin toplu açılış töreni sonrasında teşekkür mesajı yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Cumhur İttifakı olarak durmayacağız.

Büyük Aileyiz, Çok Güçlüyüz

Üreteceğiz, geliştireceğiz. Vatandaşımızı memnun edecek, şehrimizi kalkındıracak tüm eserleri hayata geçireceğiz” dedi.

Projelerimizle Konuşuluyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma töreni ve 10 eserin toplu açılış töreniyle alakalı açıklamalarda bulundu. Önceki gün yapılan temel atma ve açılışlarla Hendek dur durak bilmeden hizmet ürettiğini ve üretkenliğini arttırarak yoluna devam edeceğini vurgulayan Başkan Babaoğlu, “ Temelini attığımız Fen Lisesi eğitim ve bilim yolunda geleceğimizin altın anahtarı olacaktır.

Çok mutluyuz. Bir an evvel bitirip hizmete almak ilk ders zilinin çalacağı günü görmek için sabırsızlanıyoruz. Bunun yanında hayata geçirdiğimiz 10 ayrı eserin toplu açılışını yaptık.

Zeki Cömert Parkı Aile Çay Bahçesi, Kazımiye Köprüsü ve meydanı, 7 muhtarlık binası, Alparslan Türkeş Parkı, Köprübaşı Park ve 112 Acil İstasyonu, Yenimahalle dev alt yapı projesi, Yeşilyurt İş Merkezi, Çamlıca Doğalgaz projesi, HAKOM Geçici Sağlık Merkezi, Ulaşım Eylem Planı 1 ve 2.etapları Hendek’imize hayırlı olsun. Bunlar ve hayata geçirdiğimiz sayısız projelerimizle konuşuyoruz.

Büyük işlere imza atarken bu yolda yanımızda olan tüm Hendek sevdalılarına yürek dolusu sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. Açılış ve temel atma törenlerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Babaoğlu, “ Cumhur İttifakı olarak durmayacağız. Üreteceğiz, geliştireceğiz. Vatandaşımızı memnun edecek, şehrimizi kalkındıracak tüm eserleri hayata geçireceğiz” dedi.

Teşekkür Mesajı Yayınladı

Açılışa katılan isimleri tek tek sıralayan Babaoğlu, “ Sakarya Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a, MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a, MHP Grup Başkanvekilimiz Muhammed Levent Bülbül’e, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbıyık’a, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’a, Sayıştay Uzman Denetçi Hakimi Abdullah Keskin’e, Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve 25. Dönem Ak Parti Sakarya Milletvekili Sayın Ali İnci’ye, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl Yönetimi ve KAÇEP komisyonuna, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Şentürk ve Ocak Başkanlarımıza, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’ya, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Yönetim Kurulu ve KAÇEP komisyonuna, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’a, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özgür’e, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya, Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hüseyin Kaşkaş’a,Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’ya, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel’e, Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Vahdettin Çilek’e, MHP ve AK Parti’nin diğer ilçelerinin başkanlarına, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur’a, SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Rüştü Yeşil’e, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve Mahalle Muhtarlarımıza, Belediye Meclis üyelerimize, S.S. Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel’e, Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Paslı’ya, Fen Lisesi yüklenici firması olan BMM Birleşik Müteahhitler Müşavirlik İnşaat Proje ve Vizyon Tesisat İnşaat Hafriyat Nakliyat sahibi Ozan Körükçü’ye, İlçe Kurum Müdürlerimize, okul müdürlerimize, töreni takip eden basınımızın kıymetli temsilcilerine ve aziz Hendek halkına şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz, çok güçlüyüz” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184