Büyükşehir Ekipleri Hendek’te

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri Akyazı’dan başladıkları yama çalışmasına Hendek Çamlıca Mahallesi ile devam ediyor.

Büyükşehir Ekipleri Hendek’te


Hendek Belediyesi ile birlikte yapılan çalışmada Hendek Belediyesi ekipleri alt yapıyı hazırlarken Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yama, bakım onarım çalışmasını yapıyorlar.
Çamlıca’dan su fabrikalarının olduğu mevki ve Necatipaşa Mahalllesi’ne kadar gelen grup yolunda yapılacak asfalt yama çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak çalıştıklarını belirterek, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Çamlıca Mahallesi’nde de Büyükşehir belediyesi ekipleri ile koordineli olarak asfalt yama çalışması yapılıyor. Biz alt yapı çalışmasını yaparken, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekipleri de yama çalışması yapıyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte bozuk ve bozulmuş olan yollar daha kullanılabilir bir hale gelecek dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2019, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184