Büyükşehir’de Hizmet Bayrağı Artık Yusuf Alemdar’da: “Bizim Yarışımız, Hizmet Yarışıdır”

Seçmen kararını verdi ve Sakarya’da AK Parti Belediyeciliği’nde yeni bir dönem başladı.

Büyükşehir’de Hizmet Bayrağı Artık Yusuf Alemdar’da: “Bizim Yarışımız, Hizmet Yarışıdır”

Sandığın iradesiyle göreve seçilen ve mazbatasını alan Yusuf Alemdar, başkanlık makamını Ekrem Yüce’den devraldı. Sakarya’da hizmet yarışı için yola çıktıklarını ifade eden Alemdar, “Bu şehirde taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Tüm dinamiklerimizle Sakarya’ya hizmet etmeye, vatandaşın sesine kulak vermeye hazırız. Unutmayın bizim yarışımız, sadece hizmet yarışıdır.” dedi.
Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alan Yusuf Alemdar, resmen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Oldukça kalabalık bir grup eşliğinde İl Seçim Kurulu’na gelen Alemdar, mazbatasını Hâkim Ethem Özkan’ın elinden aldı. Programda TBMM KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Yasemin Turan, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri yer aldı.


Yüce görevi Yusuf Alemdar’a devretti
Mazbata töreninin ardından Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen devir teslim töreninde Başkan Yüce görevi Yusuf Alemdar’a devretti. Karşılıklı çiçek takdimin ardından konuşan Yüce, “Bugün malum her birimiz için kutlu bir gün. 5 yıl evvel buradaki görevi alıp Sakarya’nın her noktasına hizmet götürmenin mutluluğunu yaşadık. Şimdi bu görevi Yusuf başkanımıza veriyorum. Bu bir bayrak değişikliği. Hafızamda bu şehrin her noktası ve sokağında hatırlarım var, hüzünlerim var, mutluluklarım var. Gönül belediyeciliği çerçevesinde bize bu görevi uygun gören Sayın Cumhurbaşkanımızı selamlıyorum. Sakarya bizim yuvamız, sevdamız burada.

Her şey Sakarya için, her şey Sakaryalılar için diyorum ve yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.Katılımın oldukça yüksek olduğu törene KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, Sakarya Milletvekilleri Murat Kaya ve Ali İnci, İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Milletimizin tercihi sandıkta tecelli etti
Törende konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “5 yıllık hizmetleriniz dolayısıyla sizleri tebrik ediyor, her şey için teşekkür ediyorum. Malumunuz seçimler demokrasimizin vazgeçilmezidir. Her zaman olduğu gibi milletimizin tercihleri sandıkta tecelli etti. Bizler de bugüne kadar siyasi hayatımız boyunca Sakarya’da birçok görev de bulunduk. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduk. Akabinde 31 Mart’ta seçimlerini de milletimizin teveccühü ile galip tamamladık. Ben bu vesile ile tüm Sakaryalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



Bizim Anlayışımızda Hizmet Yarışı Vardır
Alemdar konuşmalarını şu sözlerle sürdürdü, “73 günlük zorlu bir süreçte elimizden geldiğince çalışarak seçimlerimizi kazandık. Şunu belirtmeliyim ki, bizim anlayışımızda hizmet yarışı vardır. Bir şeyi her zaman vurguladık, bizde giden kötü olduğu için, gelen de çok iyi olduğu için gelmez dedik. Bu bir bayrak yarışıdır ve bizler bu şehir için taş üstüne taş koyan herkese minnettarız. İnşallah yeni dönemde tüm dinamiklerimizle şehrimizi hizmet etmeye ve hemşehrilerimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz. Her sokağa, her mahalleye ve her caddeye tüm imkanlarımızla hizmet etmek için çalışacağız. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Herkese tekrar çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 07:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 4 hafta Önce

İyi ki Ekrem yüce gitti

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184