CADDE DAR OLUNCA SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞIYOR

Hendek Remzi Efendi Caddesinde trafik özellikle akşam saatlerinde durma noktasına geliyor.

CADDE DAR OLUNCA SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞIYOR


Daha önce kaldırımlar genişletilerek tek yöne çevrilmesinin ardından ,tekrar çift yöne açılması ile trafikte sorunlar yaşanmaya başladı.

Remzi Efendi Caddesinde özellikle akşam saatlerinde yoğunlaşan trafikten dolayı sürücüler zaman zaman tartışıyor.Kaldırımların genişlemesi ile daraltılan caddede bir de araç parkının olması ile trafik tek şeritten sağlanıyor.Park eden araçların olması nedeniyle tek şerit haline gelen cadde de zaman zaman karşı karşıya gelen sürücüler arasında tartışmaların yaşanmasına sebep oluyor.

Sürücüler zaman zaman tartışmalara sebep olan bu caddenin bir an önce ya tek yönlü trafiğe açılmasını yada yolun tekrar genişletilmesini istediler.

MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri bu konu ile ilgili vatandaşların şikayetlerini Meclise taşımıştı.Belediye Başkanı Ali İnci bu cadde de ki sorunun kısa sürede çözüleceğini ve bu caddenin tekrar tek şeride düşürüleceğini ifade etmişti.Hastanenin tarafından açılacak yeni bir yol ile trafiğin tekrar gidiş ve geliş olarak ayrı ayrı yapılacağı konusunda Meclis Üyelerini bilgilendirmişti.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 14:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
s.hacıoğlu
s.hacıoğlu - 9 yıl Önce

bunu trafik ekipleri görmez modifiyeli araçların peşinde gezerler.yazsınlar oraya park eden araçlara cezayı bakalım olucakmı öyle trafik.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184