Çağlayan Mahallesi Kimliğine Kavuştu

İsmi değiştirilerek Necatipaşa Mahallesi olan Çağlayan Mahallesi eski kimliğine kavuştu.

Çağlayan Mahallesi Kimliğine Kavuştu


Geçtiğimiz yıllarda ismi değiştirilerek Necatipaşa Mahallesi olan Çağlayan Mahallesi eski kimliğine kavuştu.

Mahalle halkının talebi sonrasında harekete geçen Mahalle Muhtarı Muharrem Bedel ve Azalarının Necatipaşa Mahallesi isminin değiştirilerek Çağlayan Mahallesi olması için yaptıkları girişimler sonuç verdi ve Çağlayan Mahallesi tekrar eski ismine kavuştu.

Hem isim hem de sınırlar değişti

Yapılan girişimler sonucu Akpınar Mahallesi sınırlarında bulunan Güneyde Dr. Erol Coşkun Caddesi, Doğuda Halil Gedik Caddesi, Kuzeyde 4039, 4007 Sokak, Batı’da 4017 Sokak arasındaki alanların çıkartılıp Necatipaşa Mahallesi’ne dahil edilmesi ile Necatipaşa Mahallesi isminin Çağlayan Mahallesi olarak değiştirilmesine karar verildi.

Muhtar Muammer Bedel açıkladı

Necatipaşa Mahalle Muhtarı Muharrem Bedel, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çağlayan mahallesi sakinleri adına. Mahallemizin sınırlarının genişlemesi ve Mahalle isminin yeniden Çağlayan Mahallesi olarak Tescillenmesine ilişkin, Sakarya Valiliği, Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Fen İşleri İdaresi Başkanlığına Hendek Belediyesi Meclis üyelerine ve bu konuda desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer vererek isim değişikliği ile ilgili olan Belgeleri paylaşarak Mahalle halkını bilgilendirdi.



Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2020, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184