Çağlayan Park Çok Yakışacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte Çağlayan Mahallesinde yapımına başlanan Çağlayan Park Proje alanında incelemelerde bulundu.

Çağlayan Park Çok Yakışacak

Babaoğlu, “ Futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve dinlenme alanları ile çevre düzenlemeleriyle Çağlayan Park Mahallemize çok yakışacak. Mahallelerimize yaptığımız sosyal alan sayılarını arttırmaya devam ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Yerinde İncelediler

Hendek Çağlayan Mahallesinde Merkez Caminin yanında bulunan ve içerisinde eski çocuk parkı ile muhtarlık binasının bulunduğu alanda MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte incelemeler yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, güzel bir projenin daha müjdesini verdi. Her kesime hitap eden projelerle kenti cazibe merkezi haline getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Babaoğlu, “ İlçe genelinde sosyal tesis yatırımlarımızı ciddi oranda arttırdık. Mahallerimizde bulunan konak ve benzeri gibi noktaları modern bir hale getirip, muhtarlık binalarımızı güçlendirdik. Mahallelilerle işbirliği içinde özel projelere tam destek verdik halen daha vermeye devam ediyoruz.

Çalışmalarımız kapsamında Alparslan Türkeş Parkını inşa ettik, Zeki Cömert Parkını Yenileyerek daha modern ve kullanışlı hale getirdik. Köprübaşı parkını yaptık. Uludere Sosyal Tesisimizi güçlendirerek Hendek halkının kullanımına sunduk.

Babaoğlu: Sosyal Alan Sayıları Artıyor

Yeşilyurt Mahallemizde esnafımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ticari faaliyetlerini arttırmak adına Yeşilyurt İş Merkezi ve Meydan projemizi tamamladık. İlçemizde ihtiyaç olunan ve büyük önem arz eden 7 adet muhtarlık binalarımızda eski olanlarda yenileme, ihtiyaç olunan yerlerde ise yeni binalar inşa ettik.

Kalayık Mahallemizde kadınlarımızın ev ekonomilerine destek olmaları adına Kalayık Peynir Üretim Tesisi inşaatımız ise devam ediyor. Bunların yanında Köprübaşı Mahallemizde Yusuf Ziya Cami Kuran Kursumuzun temelini attık inşaat çalışmalarımız o mahallemizde de devam ediyor. Tarihimizi unutmadan Karatoprak Mahallemizde köy konağı ve tarihi çeşmelerimizde restorasyon çalışması gerçekleştirdik” dedi.

Başkan Babaoğlu Teknik Detayları Paylaştı

Yeni projelerle mahallelerde sosyal donatı alanlarını arttırmayı hedeflerini ifade eden Başkan Babaoğlu, “Mahallelerimize cazibe katan sosyal yaşam alanları sayısını arttırmaya, yenilerini yapmaya devam ediyoruz.

Şimdi sıra Çağlayan Mahallemizde. Çağlayan’da muhtarlık binamızın bulunduğu bu alanda tıpkı Alparslan Türkeş Parkı gibi güzel bir alan inşa edeceğiz. İçerisinde 380 metrekare futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, spor aletleri bulunan park, 3 adet kamelya, 375 metrekare kilit parke yürüyüş yolları ve banklar yer alacak. Aydınlatmalarda güneş enerjili paneller kullanılacak.

Çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırma çalışmalarıyla Çağlayan mahallemiz güzel bir cazibe merkezine kavuşacak. Mahallelerimize yaptığımız bu eserler sosyal hayata canlılık katarken çocuklarımız sporla daha çok ilgilenmeye başladı. Çağlayan Park projemizi de başlattık, kısa sürede tamamlayarak hizmete almak istiyoruz. Bittiğinde çok güzel olacak, mahallemize ve Hendek’e yakışacak” diye konuştu.

Burhan Namlı: Güzel Bir Proje

Alanda yapılan incelemenin ardından ekiplere talimatlar veren Başkan Babaoğlu, Mahalle Muhtarı Muharrem Bedel, mahalle sakinleri ve çocuklara kısa süre sohbet etti. Muhtar Bedel, proje ve hizmetler nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti. Mahalle sakinleri de memnuniyetlerini dile getirirken, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “ Sosyal tesis ve mahallelerimizin güzelleşmesi anlamında her geçen gün başlatılan projeler bir bir tamamlanıyor.

Hizmete alınan eserler üretken belediyeciliğimizi gösteriyor. Çağlayan Park için güzel bir proje hazırlanmış.

Emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. Çağlayan Park’ın tamamlanmasının ardından park projelerinin diğer mahallelerde devam edeceği açıklandı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184