Çalışanlarımızın Hakları Bizim İçin Çok Değerli

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Türk Yerel Hizmet-Sen’in Sakarya, Hendek ve işyeri temsilcileriyle bir araya geldi.

Çalışanlarımızın Hakları Bizim İçin Çok Değerli

Türk Yerel Hizmet-Sen’in Sakarya, Hendek ve işyeri temsilcileriyle bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çalışma hayatı ve sendika faaliyetlerinin konuşulduğu istişare toplantısına başkanlık etti.

Destek nedeniyle övgü

Hendek Belediyesi Teknik Hizmetler binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Türk Yerel Hizmet-Sen Sakarya İl Temsilcisi Aziz Gül, “Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu, çalışanların hak ve menfaatleri konusunda her zaman tam destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum” derken Sendikanın Hendek Temsilcisi Recep Ali Aydın’da, “ İl temsilcimizin de bahsettiği gibi söz konusu çalışanların hak ve menfaatleri olduğunda Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun desteğini arkamızda güçlü bir şekilde hissediyoruz. İmkanlar doğrultusunda tüm gerekenler yapılıyor. Çalışanlarının yanında oluyor, büyük değer veriyor. Bunu bir fırsat olarak görüyoruz. Daha öncede ifade ettiğim gibi Başkanımızın bu tavrının Türkiye’de yaygınlaşmasını arzu ediyoruz. Hendek Belediyesi bu manada Türkiye’ye örnektir” dedi.

Çalışanların yüzü gülüyor

Sendika yetkililerin katılımıyla yapılan; 2022 yılının ilk toplantısının hayırlı olmasını dileyen Başkan Turgut Babaoğlu, “Öncelikle Hendek Belediyesinin tüm çalışanları büyük bir ailenin ferdidir. Biz bu düşünceyle her bir çalışanımızın motivasyonunu yüksek tutmak, en iyi şartlara kavuşması sağlamak, ilçemize yani kamuya en güzel şekilde hizmet vermesini sağlamak adına adımlar atıyoruz. Çalışanlarımızın hakları, ekonomik menfaatleri konusunda attığımız adımlarla hepsine katkı sağlıyoruz. Bu konuyu çok değerli ve önemli buluyoruz. Çalışanlarımız arasında asla bir ayrım yapmıyor, hepsini bir bütün olarak görüyoruz.  Siyasi değil insani düşüncelerle yani olması gerektiği gibi hareket ediyoruz. Çalışanlarımız da çok mutlu. Onlar mutlu ve huzurlu olduğunda bizlerde çok mutlu oluyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı 2022 hedef ve çalışmalarının değerlendirmesiyle sona erdi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendek li
Hendek li - 2 yıl Önce

Hadi oradan çalışanların yanındaymış. Haksız yere işten attıklarını ne çabuk unuttunuz. Hendek gündem inşAllah bu yorumu paylaşırsın. İnsanları kandırmaya çalışmayın.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184