ÇALIŞTAY HAZIRLIKLARI SÜRDÜRÜYOR

Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı ve Yönetimi Çalıştay hazırlıklarını aralıksız sürdürürken Tüm Hendek Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

ÇALIŞTAY HAZIRLIKLARI SÜRDÜRÜYOR


Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Muhtarlar ile bir araya gelen Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen ve Yönetim Kurulu üyeleri Mahallelerde bulunan Engelli ailelerinin tespiti ve daha hızlı iletişime geçilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Muhtarlar mahallelerinde bulunan engelli ailelerinin tespiti noktasında yaptıkları çalışmaları Dernek başkanı ve yönetimine sundu.

Toplantıda Engelli ailelerin sorunları ve talepleri hakkında değerlendirmeler yapılarak not alındı. Muhtarlar ve daha sonra Kamu kurumları ile yapılacak Engelli ailelerin tespiti, sorunları ve talepleri hakkında bir İç İşleri Bakanlığının projesi olan Çalıştay programı düzenlenmesi planlanıyor.

Bedensel engelli bireylerle kardeş aile oluşturulması yönünde de çalışmalarını sürdüren El Ele Engellilerle Yaşam Derneği yaptıkları çalışmaları Çalıştay’da hem yazılı hem sözlü anlatarak proje hakkında bilgiler verecek.

Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen “Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanımız ve muhtarlarımızın duyarlı davranışları ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Yapacağımız çalışmalarda Hendek’te Engelli bireylerin tamamına ulaşarak sorunlarını ve taleplerini alıyoruz. Çalıştay programımızda bu sorun ve talepleri anlatarak ne yapılması gerekiyorsa yapmanın gayretini tüm Hendek olarak vermeyi amaçlıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadeleri yer aldı.



Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184