CAMİLERİMİZDE BULUNAN GİZLİ TEHLİKE

İçerisinde gizli sembollerin bulunduğu Seccade ve Halılar büyük tehlike arz ediyor.

CAMİLERİMİZDE BULUNAN GİZLİ TEHLİKE


Geçtiğimiz günlerde okuyucularımız tarafından bazı Camilerimizde ki halılar üzerinde gizli simgelerin (haç işareti, hayvan figürleri, şeytani simgeler) bulunduğu iddia edilmesi üzerine, ilçemizdeki bazı Camilerimizde bulunan halılardan örnekler alarak gelen tepkilerin doğruluğunu araştırmak adına bir çalışma gerçekleştirdik.
Yaptığımız çalışmalar sonucunda gelen tepkilerin yersiz olmadığını görerek bundan sonraki kararı siz okuyucularımıza ve Din görevlilerimize bırakıyoruz.
Ayrıca Hendek İlçe Müftülüğümüze ve Vatandaşlarımıza sesleniyoruz, çoğu Camilerimizin halılarında ve evlerimizde bulunan seccadelerimizde gizli simgelere rastlamak mümkün. Bu konuda kapsamlı bir çalışma yapılması gerekiyor.

Kamuoyuna saygılarımıza…


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 19:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dikkat etmek lazım
Dikkat etmek lazım - 9 yıl Önce

bu konuyu gündeme taşıdığınız için teşekkür ederim. bu bir masonik faaliyettir, televizyonlardaki programlarda, dizilerde ve reklamlarda derken şimdi halılarımıza da el attılar. biz buradayız mesajı veriyorlar. her müslümanın dikkat etmesi gerekir. düz halı olsun tüm camilerde, yada bizim köydeki gibi kırmızı çizgi yeşil zemin. saygılar

Adnan Gülen
Adnan Gülen - 9 yıl Önce

2 seneye yakındır Yeni mahalle camiine gidemiyorum malesef. Hocaya ve muhtara durumu izah ettim ama malesef hiç oralı olmadılar..

Cenker
Cenker - 8 yıl Önce

Yillardir var olan bir sey bu yeni mi anlasildi bilmiyorum.Evdeki seccadelerin uretim firmasi yahudi bir firmanin elinde.Tasarimcilari da yahudi dolayisiyla motiflerin desenlerin temsil ettigi bircok sey ve anlam var.Siz de islam dininde hos gorulmeyecek o motiflerin uzerinde namaz kiliyorsunuz.

Hayrettin
Hayrettin - 8 yıl Önce

Sadece halılarda değil ki? Desen diye duvarlara, kubbe altlarına, tavanlara, seccadelere, ev halılarına, Kur'an-ı Kerîmimize, cam desenlerine.. kısacası şekil içeren her şeye koyuyorlar. Merak edenlere e-postadan kendi çekimlerimi yollayabilirim. Vesselâm..

Tayyibe
Tayyibe @Hayrettin - 1 yıl Önce

Hayrettin asko saka misin

Semih D.
Semih D. - 9 yıl Önce

Ya arkadaş bu neyin kafasıdır yahu ? Dere boyu bonzai içip sonra camiye mi gidiyorsunuz ? Dalga geçerler Allah aşkına kaldırın şu haberi. Halicilarin işi gücü yok gizli simgeler saklıyorlar desenler arasına.

şenol
şenol - 9 yıl Önce

Yeni mah cami halıları başlı başına

hendek
hendek - 9 yıl Önce

sağ üstteki kedimi

dikkatli bakınca bişeye benziyor
dikkatli bakınca bişeye benziyor - 9 yıl Önce

artık daha çok dikkat edeceğim. gerçekten dikkatli bakınca benzetiliyor. hristiyan işareti var gibi ayıya benzyen var domuz burnumu suratına benzeyen var o kırmızılı olan ne çözemedim


SIRADAKİ HABER

banner83

banner184