Camiye Tuvaletini Yapmıştı O Şahıs Yakalandı

Adliyeye sevk edilecek

Camiye Tuvaletini Yapmıştı O Şahıs Yakalandı


Hendek’te Merkez Camii’nin içine giren ve geceyi burada geçiren şahıs, sabah saatlerinde caminin içine tuvaletini yaptıktan sonra kayıplara karışmıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri inceleyen polis ekipleri şahsı tespit edip yakaladı.

Hendek Merkez Camii’nde meydana gelen olayda, gece saatlerinde camdaki korkuluktan üst kat camına tırmanan ve içeri giren şahıs, geceyi camide geçirdi. Sabah 09:30 sularında uyanan şahıs, caminin üst katında duvar kenarına tuvaletini yaptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi dışarıya çıkarak kayıplara karıştı.

Güvenlik kamerası kayıtlarından şahsın yaptıklarına ulaşan Cami İmamı, olayı Emniyete ve Müftülüğe bildirilmesi ardından gelen ekiplerce camiye ait güvenlik kamera görüntülerini alarak konu ile ilgili inceleme başlattı.

İnceleme sonucunda camiye tuvaletini yapan şahsın 16 yaşında E.Y. olduğu belirlendi. Ardından gözaltına alınarak psikolojik sorunlarının olduğu ve midesinden rahatsız olduğu öğrenildi.

Polis merkezinde ifade veren şahıs anne ve babasıyla kavga edince bir arkadaşıyla birlikte geceyi geçirmek üzere camiye geldiklerini söyleyerek “Rahatsızlandım, sabah kalktığımda tuvalete gidecektim ancak yetişemeyince oraya yapmak zorunda kaldım” dedi.

Polisin ifadesinin ardından 'İbadethane ve mezarlığı kirletmek suretiyle mala zarar vermek' suçundan adliyeye sevk edilecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184