Çamlıca Pazaryeri İçin Gün Sayıyor

Çamlıca’ya yapılan çok amaçlı kapalı pazar yeri çalışmaları devam ediyor.

Çamlıca Pazaryeri İçin Gün Sayıyor


Hendek Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilmiş olup Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıca Mahallesi’nde yapımına başlanan çok amaçlı pazaryeri hızla devam ediyor.

Pazaryerinin tamamlanmasıyla birlikte hem pazarcıların hem de vatandaşların mağduriyetleri giderilmiş olacak. Vatandaşlar kapalı pazaryerinde rahatlıkla alışverişlerini yapabilecekler.
Düğün, Sünnet ve Özel Organizasyonlar

Yaklaşık 500 metrekarelik pazar yeri çelik konstrüksiyon çatı ile kapatıldı. Toplam alanı 4200 metre kare proje içerisinde 500 metre kare kapalı Pazar yeri, otopark, yeşil alanlar, oturma grupları yer alacak. Çok amaçlı olarak yapılan pazaryeri,  düğün ve sünnet gibi özel organizasyonlarda da kullanılabilecek.

Pazaryerinde, gelin odası, depo, mutfak ve wc lerin zemin betonu atılarak, kapı ve pencere doğramaları takılarak, dış kaplama kompozit panel kaplaması tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çevre düzeni kapsamında baskı beton işine başlayacak.
Çamlıca’ya Hayırlı Olsun

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Çamlıca sakinlerinin en önemli taleplerinden biri olan kapalı pazaryerinin kısa sürede tamamlanacağını belirterek, Çamlıca’da vatandaşlardan gelen en çok talep kapalı pazaryeri talebiydi. Yağışlı havalarda pazarcı esnafı da vatandaş da sıkıntı yaşıyordu.

Talepler doğrultusunda çok amaçlı pazaryeri projemizi hazırladık ve yapımına başladık. Yapılan pazar yeri çok amaçlı olup, düğün ve sünnet ve özel organizasyonlara da ev sahipliği yapacak. En kısa sürede hayata geçireceğimiz projemiz Çamlıca’ya hayırlı olsun dedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184