Çamlıca Pazaryeri Tamamlanıyor

Hendek Belediyesi tarafından, Çamlıca’ya yapılan çok amaçlı kapalı pazar yeri çalışmaları, çevre düzenlemesi ile devam ediyor.

Çamlıca Pazaryeri Tamamlanıyor


Hendek Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilmiş olup Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıca Mahallesi’nde yapımına başlanan çok amaçlı pazaryerinin inşaatı tamamlanarak, çevre düzenleme çalışmasına başlandı.

Çalışmalarda sona gelen ekipler, çevre düzenlemesi çalışması sonrası 1300 metrekarelik araç otopark içi kilit parke çalışmasını yapacak.
Çok amaçlı pazaryeri

Çelik konstrüksiyon çatı ile kaplanan kapalı pazar yerinde, otopark, yeşil alanlar, oturma grupları yer alacak. Çok amaçlı olarak yapılan pazaryeri,  düğün ve sünnet gibi özel organizasyonlarda da kullanılabilecek.
Güzel bir hizmete imza attık

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Çamlıca için güzel bir hizmete imza attıklarını belirterek, yağışlı havalarda pazarcı esnafımız da vatandaşlarımız da sıkıntı yaşıyordu. İnşallah çok yakın bir sürede çevre düzenleme çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte pazaryerimizi halkımızın kullanımına açacağız. Bu yaz Çamlıca Mahallesi sakinlerimiz çok amaçlı pazaryerimizde düğün ve sünnet cemiyetlerini yapacaklardır. Çamlıca Mahallemize hayırlı olsun dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184