Çamlıcalı Çocuklar Şenlik Yaptı

MHP Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen, ‘Çocuk Şenlikleri’ programının ilki Çamlıca’da yapıldı.

Çamlıcalı Çocuklar Şenlik Yaptı

Şişme gruplarında oynayan, etkinliklere ortak olan, ikramlarla sevinçleri katlanan çocuklar gün boyu güldü, dolu dolu eğlendi.  Çocuk Şenliğinin 7 Mayıs Pazar günü Kurtköy’de devam edeceği hatırlatıldı.

Çocuk Sesleri Mest Etti

Hava muhalefeti nedeniyle Çamlıca Kapalı Pazaryerinde gerçekleşen programa katılan çocuklar gün boyu düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle güldü, oynadı, eğlendi. Şişme oyun gruplarında eğlenen çocuklar çalan müzikler eşliğinde dolu dolu bir gün yaşadı. Animatörlerin çeşitli geleneksel oyunlarıyla renklenen şenlikte yükselen çocuk sesleri gönülleri mest etti. Ayrıca yapılan birbirinden farklı ikramlarla çocuklar çok farklı bir günü geride bırakırken, aileler bu etkinlik nedeniyle MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve ekibine teşekkür etti.

Namlı Ve Babaoğlu Selamladı

Etkinlik alanını ziyaret eden MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ailelerle selamlaştı, çocukların neşe dolu anlarına tanıklık etti. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Turgut Babaoğlu aileleri selamlayarak, “Çocuklar sizleri çok seviyoruz. Daima yanındayız” mesajı verdi. İlçe Başkanı Burhan Namlı ise, “ Hendek İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz bu programın ne kadar isabetli bir karar olduğunu bugün gördük. Çok mutlu olduk. Çocuklar mutlu olunca daha güzel oluyor” dedi.

Aygüneş: Daha Çok Çalışacağız

Etkinliği düzenleyen ekibe teşekkür eden Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş ise, “ Bugün Çamlıca’da, 7 Mayıs Pazar günü Kurtköy’de program var. 12 Mayıs’ta ise belediyemiz otoparkında bir şenlik olacak. Burada amaç çocuklarımız eğlensin, gülsün. Onlar bizim dünyamız, her şeyimiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir.” sözü bize her şeyi anlatıyor. Allah yüzünüzü hep güldürsün. Rabbim çocuklarımızı evlatlarımızı korusun kollasın. Burada hepimize çocuklarımız için büyük görevler düşüyor. Çok çalışacağız, çok çalışacağız, daha çok çalışacağız” diye sözünü tamamladı.

Şenlik Duyurusu

MHP Hendek İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada Çocuk Şenliğinin 7 Mayıs Pazar günü Kurtköy’de devam edeceği, 12 Mayıs’ta ise Belediye Otoparkında dev bir şenlik yapılacağı yeniden hatırlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184