ÇANAKKALE ZAFERİ 101. YIL ETKİNLİKLERİ İLE KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümü coşku ile kutlandı.

ÇANAKKALE ZAFERİ 101. YIL ETKİNLİKLERİ İLE KUTLANDI



Hendek Cumhuriyet alanında bulunan Atatürk Anıtına Çelenklerin koyulması ile başlayan 18 Mart Çanakkale Zaferi 101. Yıl etkinlikleri Hendek Şehitliği’nin ziyaret edilmesi ile devam etti.

Program, Şehitlik ziyareti sonrası Hendek A.K.V. Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlediği programla devam etti.

Programa, Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Yzb. Umut Aşık, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Gaziler, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

Hendek A.K.V. Meslek Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Slayt gösterilerinin ardından Öğretmenler ve Öğrenciler tiyatro oyunları sahneleyip, şiirler okuduktan sonra Çanakkale Savaşlarını anlatan çeşitli Türküler seslendirdi.

Program, Kompozisyon, Resim, Şiir ve çeşitli spor dallarında dereceye giren Öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.


Dereceye giren Öğrenciler;

İlkokullar Resim dalında
1.Bahar Bilgi
2.Alara Batı
3.Bilal Bahtiyar

Ortaokul Resim dalında
1.Öztuğra Çakar
2.Nisa Aksoy
3.Edanur Ayvaz

Lise Resim dalında
1.İlker Ceylan

Ortaokul Kompozisyon dalında
1.Ayşe Atik
2.Zühre Naz Baştan
3.Saliha Ocak
4.Şahinde Şahin

Liseler Kompozisyon dalında
1.Egemen Yiğit
2.Havvanur Turalıoğlu
3.Saliha Özer

Liseler Şiir dalında
1.Furkan Duman
2.Saliha Sinem
3.Merve Zor


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184